Всяке різне

СНИ

Posted by Pushystik on Apr 24, 2007 1,924 replies
  1. сестричка

сестричка Well-Known Member

та це ще нічого.Он одного разу приснилося, що бачила автокатострофу і там людину аж на дерево викинуло, так і теліпалася там. а через деякий час ми їхали якраз повз те місце, що мені приснилося і там на дереві висів вінок, а внизу квіти..

• Подобається Подобається x 9
  2. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

А давайте вам щось гарне снитиметься? А то аж моторошно робиться :scare::scare::scare:

• Подобається Подобається x 8
  3. Багіра

Багіра Well-Known Member

вам точно треба йти в криміналістику...:)))

4. сестричка

тільки там все страшніше , ніж сни.Сон приснився та й забувся, а реальність з тими жахами:wacko:непогано було б якби нас повели морг або на місце злочину з смертельним випадком.думаю, що багато хто передумав би йти криміналістом

• Подобається Подобається x 5
  5. Багіра

Багіра Well-Known Member

я вам скажу, що після 3 з половиною років навчання на юридичному сприйняття змінюється... якось зловили себе з одногрупниками на тому, що байдужі... читаємо задачку на кваліфікацію... Петро напився, побив жінку, прибіг сусід, той того побив, почетвертував, на очах жінки , потім її вбив і тп... і ми сидимо, думаємо
    яка то стаття і який пункт статті, шо то очевидно вбивство двох і більше осіб з особливою жорстокістю.. потім ше обгрунтовуєм чому то особлива жорстокість - цитуємо постанову пленуму...
    і думаєте за той час хоч раз жахнулися з того, що всі наші задачки на реальних подіях складені...??? та то для нас були тільки слова...
    а раз хтось з подруг-однокурсниць прочитав батькам подбіне то вони йойкли і айкали, а нам то і не в голові.. треба все правильно вирішити...

так само коли вивчали правила фотографування трупа... чи реконструкція обличчя за черепом... ми думали би то правильно всьо врозуміти а не як то є насправді...

• Подобається Подобається x 11
  6. сестричка

Але ж цікаво, нє?:)

7. Romko

Romko Дуже важлива персона

Йой,як моя тьоща тото любить...:girl_tender:
    Сидит фтелєвізорі...і той "Свідок" боїцця пропустити...

• Подобається Подобається x 14
  8. сестричка

То Ви її в КПз хоч прибиральницею влаштуйте.Буде весь робочий день
    :)))

9. Багіра

Багіра Well-Known Member

та цікаво... студентам взагалі кримінальні галузі легше вдаються, бо там менше матеріалу.. правда важче здаються (але то вже особливості кафедр)
    але та цікавість суто теоретична...

• Подобається Подобається x 4
  10. Romko

Romko Дуже важлива персона

То треба стати з озаддя..:eek:
    Гбратисі...:eek:
    Вийти НАДВІР!:eek:
    просто зрушитись з місця...:eek:
    Може є такі тьощі,які таке втрафлять...
    але не тота...:nea:
    Ліпше фтелєвізорі...

Last edited: Jan 9, 2009
  11. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

А моя бабця теж любить таке всяке. "Кримінальну Росію" дивилася, тепер "Надзвичайні події", ну і, звичайно, "Комісар Рекс", серіал про мєнтів... Коротше, "кіно про миліцию, як там стріляют, ограбляют, убивают, а миліция приходе і то всьо розслєдує":).

• Подобається Подобається x 9
  12. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Мені в юності такі сни снились, що не треба було до кіна ходити. І про ґанстерів і про стрілянину і що мене ножем зарізали і кілька раз застрілили. А ще мені снились любовні романи. Йой... деталі про такі сни мають ся писати в тему про ЦЕ :)))

• Подобається Подобається x 10
  13. Inka Blond

Inka Blond Well-Known Member

А мені сьогодні приснилось, що в мене весілля, я в платті і з фатою, але вже перед самим виходом мені мама каже, що так ти не підеш і знімає з мене ту фату, а вона вся брудна, а замість того вдягає мені на голову чорну хустку. А потім я вже дивлюсь на готову фотографію, де всі дуже страшні, а замість мене сидить моя прабабця, яка вже давно померла в тій хустці. Одним словом дуже моторошно :scare:

• Подобається Подобається x 11
  14. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

а мені сьогодні сон наснився, за останні кільканадцять тижнів. я за кермом БМВ зупиняюсь на світлофорі і біля мене порш каєн, я виходжу подивитись на гарненьке авто і тут мені водій порша дарує ключі від своєї машини. проснулась я з купую позитивних емоцій і пречудовим настроєм. от би в житті хтось так просто, подарував мені машинку.... ех, сни

• Подобається Подобається x 7
  15. оригіналка

оригіналка Well-Known Member

Не говоріть, навіть не порш, головне шоб подарували задарма...:)))

16. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

ну, як то кажуть, дарованому коню в зуби не заглядують. хоч би сни принаймі були тільки приємними, а то в наш час з кожнем днем стає все гірше і важче жити.

17. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

і не кажіть... як задарма то вже той паршивенький поршик підійде :))) :))) :)))

18. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

Ага, мені під час свят теж Аліас снилася, приходила до мене у гості і ми, як подружки розмовляли, реготалися і гуляли. То певне далась взнаки півмісячна розлука з форумом. :) Тепер маю багато читати, наздоганяти пропущені дні.

• Подобається Подобається x 3
  19. Stepan_Bandera

Stepan_Bandera Well-Known Member

Снився мені колсь в дитинстві сон, що я зі своєю однокласницею тримаючись за руки кружляємо і так весело нам.
    На наступний день в школі організували змагання з англійської, я був в одній групі вона в іншій. В самому кінці ми двоє змагались, я був впевнений в тому що на дві голови вищий, але вона мене зробила по повній програмі.

А от сон останньої ночі мене насторожив.
    Іду я значить зі своєю симпатичною співробітницею чи то з обіду чи то ще звідкись, коротше на роботу повертаємось. Ідемо ми так по підручки і тут вона бере мене за руку і ми так типу щось їх міряємо і мені від цього так добре ...

Ну і щоб це означало?

20. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

О, та я ще й по снах гуляла?:))
    А я за два тижні ні одного сна не запам"ятала..чомусь:blush:
    А може я не спала?:)))

• Подобається Подобається x 6
а де твій аватар? :)