ЛФ буде мати свій ексклюзивний набір смайлів, супер! Виходить досить непогано, чекаємо продовження. Тільки справді трохи швидкість зміни кадрів збільшіть, ато вони якісь нервові
Не зовсім. Стрибаючий смайлик - у чомусь аналог цього ) чи цього , тобто істеричний сміх. У нас просто зовсім ідентичного смайла нема.
Лілю, майже кожен смайл не є однозначним. Кожен використовує, коли хоче і в якій хоче ситуації. До речі, а як щодо уповільнення смайлів? Усі треба уповільнити?
Рибцю, а що в нього з зубами? Нагадує мені отаке трохи :girl_crazy: Може, якось змінити на природнішу посмішку?
Цьому смайлику не вистачає скакалки) Олю, молодчинка.Добре попрацювала.Думаю, що ніхто не будепроти якщо я від усіх форумлян скажу тобі -ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ.
От тільки він коли сміється то схожий на циклопа А такий треба відобразити у вигляді перекинутого горнятка з якого витікає кава
Не цього. А був у попередньому смайлсетi отакий смайл -- , тiки вiн ще гасав. Класний до речi смайл був, шкода, що забрали. ЗI: адмiнiстрацiї, iмхо, вже варто задуматися якось заохотити Рибку за вклад до розвитку форумного iмiджу