Доброго дня. Вирішила спробувати зіграти у сквош - дуже сподобалось, проте виникло одне але - після того, як навчусь бази із тренером - хочеться знайти людей, з якими можна час від часу пограти. Я лише початківець, але бажання гарно грати є, тому старатимусь!
В спортлайфі на сихові граєте?))) Я от скільки хожу, все хочу теж спробувати, але шось ніяк руки не доходять)))
Качки в річках плавають і в небі літають))) Толку з одного сквошу? Бігаєш потієш худаєш, а м"язів як не було так і не стане. Силові вправи полюбому потрібні. Кому в якій мірі хто чого хоче досягти. Але порівнювати це не можливо, кардинально ріні речі)) Я от баскетбол дуже люблю, але нема де пограти, нажаль...
Ну так, але казати що сквош набагато цікавіший від спортзалу це шось не то) Це то саме шо важку атлетику і гімнастику рівняти)
Не що? ) Я ходила і в спортзал, і на сквош, це абсолютно різні речі, в спортзалі мені завжди було нудно, а сквош - це гра. І тому їх не варто порівнювати взагалі, бо всі люди різні, в кожного свої вподобання і стиль життя.
До речі, пінг понговий стіл купили рівно 10 днів тому ) Ще як зробить шумік-молодший боулдрінгову стіну на будинку - натовп дітисьок на подвір'ї забезпечений. )
Кидайте канал комунікації в ПП. Товариш з офісу теж любитель сквошу і постійно просить піти поганяти з ним, тому що немає напарника.
я була в Формулі краси на Стрийській - поки що лише двічі, але думаю краще таки в Спорт-лайфі, найближчим часом куплю гостьову картку і абонемент на сквош - в спортзал я інший ходжу.
доброго дня. в мене рівень початківця і також відчайдушно шукаю напарника. Тому якщо це ще актуально то дайте знати. Маю абонемент в спортлайф, але можна і в іншому залі.