Відповідь: скінхеди Уже и до Львова добрались.... ( У Вас-то можно не покупать, а у нас это просто физически невозможно, так как я еще не видел ни одного славянского торговца, торгующего фруктами. Так что хочешь-не хочешь - приходится покупать... И никакие погромы тут не помогут, так как они от этого только еще больше сплачиваются и становятся организованнее. Их просто нужно придавить закономи, как сейчас власть делает... Хотя все равно большинство теперь отсюда не вытравишь...
Відповідь: скінхеди стоп, стоп, стоп... така доля будь-якої столиці, будь-якого мегаполісу... а чи треба "витравлювати"?..
Відповідь: скінхеди Да что вы говорите?! А как же фактическое закрытие сайта ДПНИ? Не закрывают тех, кто присутствует только в интернете, а в реале ничего не делает, а сайты тех же кто реально что-то делает закрывают и очень даже агрессивно.
Не надо, но я считаю и запускать больше не надо.... Здесь дело не в том, что это только так в столице - ведь они по всей России уже расплодились, кроме отдельно взятых регионов (Вологда и др.) Не знал, что ДПНИ закрыли.... Но это только опровергает версию о том, что российская власть поощряет скинхедов....
Відповідь: скінхеди це — ціна імперії... нічого з цим не вдієш... далекий та близький схід переповнений китайцями....
Відповідь: скінхеди Вообще-то - "Движение против нелегальных иммигрантов." Но название для маскировки, конечно, чтобы в закон уложиться.... На деле - нацистская организация, выступающая против всех иммигрантов, кроме славянских народов.
Відповідь: скінхеди Да. Зараз їх сайт вже живий. http://www.dpni.org/index_new.html А я вже думав, що їх закрили навіки.
Відповідь: скінхеди Ну, якщо держустанови не справляються з регулюванням потоків мігрантів, а свідомість самих мігрантів далека від того щоб забезпечити собі легальне перебування на території країни, то все це закінчується берцами. Якщо робота не виконується оплачуваними держслужбовцями належним чином, то вона виконується брутально і безплатно скінхедами.
Відповідь: скінхеди Та оці ж "новітні стиляги" Та не тільки узбека, для російських скінів і "хахли" вже вороги, а не "брати слов'яни". А хіба справа в цьому? Справа в "цвєтє кожі" і кількості випитої горілки.
Відповідь: скінхеди скіни нікуди не дінуться... це феномен, який нікуди не дінеться.... в деяких речах вони мені подобаються... наприклад, стильні.... наприклад, ставлення до циган не; подобаютьсія мені антисоціальні елементи)....
Відповідь: скінхеди Ну це так, стильні. Я теж голений, вночі в темному провулку можу нєгра перелякати. Це я вперше скінхедів побачив в Щецині в 92му, дуже багато їх там було. Вони нас комуняками і москалями! назвали і закидали камінням. Навіть зачіска не допогла
Відповідь: скінхеди Скинхэды невзирая на грозную внешность и громкую славу со знаком "-", на самом деле неплохие ребята.... Это они снаружи такие, а в глубине души - белые и пушистые :rolleyes: Поддерживаю дружеские отношения с одним уверенным скинхэдом - джинсы, берцы, подтяжки, строгий арийский взгляд, жилистые руки - все дела Сначала тоже воспринял его "в штыки"... а потом ничего - БМВ, Рамштайн, жевачка :D Кстати скины негативно относятся к употреблению наркотиков, спиртных напитков и курению
Відповідь: скінхеди Так цвет кожі до нас приїжджає звідкись, нє? В нас же самих цвет кожі не міняється. Ну, а горілка, це взагалі річ вторинна. Можна подумати, що пють тільки скіни.
Відповідь: скінхеди скіни скінам рознь... я вже писав, що є різні "напрямки", навіть гей-скіни... є "червоні", який треба сталіна, є "нац", які мріють про гітлера, є просто "спортсмени"... переважна більшість (принаймні у львові) — наці... не люблять "кольорових"...