Кожна людина - різна. І якщо хтось переймається печаткою, то має на це повне право. Це не привід людину гнобити...
Ви серйозно? Та у вас проблем вагон і всі з головою. І яким чином самогубство примирить вас із собою? У вас є сім"я? Людина сама про це розмову завела.
Это печать в паспорте о браке неважна, а важны чувства и честность Тут никакой печати не было. Была ошибка и теперь нечестно я поступаю
Оно отменит обряд крещение или нет? Конец жизни - конец конфликту, разве не? А я забыла, в вашей реальности там токо вечные муки или вечное блаженство
Ні. Це був сарказм. Нема навіть такого поняття "відхрестити". Вас навіть якщо екскомунікують, то це не означає, що "відхрестять". Ні, це гріх.
А если я церковь прокляну - открестят? ---------- Додано в 18:24 ---------- Попередній допис був написаний в 18:23 ---------- Я вас умоляю Ну хватит трындеть уже обо мне
Ні. Вичеркнуть з "партійних списків", але не відхрестять. ---------- Додано в 18:28 ---------- Попередній допис був написаний в 18:27 ---------- Хрещення, Ромку, то не похід в РАГС. Там печатка на душі і серці - її нічим не витреш і не випалиш.
Чтоо такое ????????? ---------- Додано в 18:38 ---------- Попередній допис був написаний в 18:37 ---------- Но я ее туда не ставила. Это было формальность.... Это если бы я душой и сердцем,... а потом здрейфила.... или передумала
Пафос, потому что младенец несознательно это делает. и это против его воли - потмоу что хотеть или не хотеть этого он еще не может
Я про штамп, а не про почуття. ---------- Додано в 18:41 ---------- Попередній допис був написаний в 18:40 ---------- Викресліть серце і залиште душу, якщо вам так простіше.
дивіться, у християнстві, щире розкаяння дає збавлення від гріхів, тобто гріхи скасовуються. Сам факт, що вони були, ніби не скасовується, але гріх скасовується, ну типу як судимість виходить погашена. Так от. Вам треба щиросердечно розкаятись у тому, що ви охрестилися, і таким чином отримаєте скасування хрещення. Але то спрацює тільки, якщо ви християнка... Важкий випадок, словом, винос мозга, як той казав... Співчуваю