Хоча...а дійсно, нафік мені ті сайти - "Львівські новини" і ДП? Існують й інші, не менш цікаві та змістовні - буду "ходити" туди. Лиш би мені там ніхто не заваджав...
Бо це в їхніх інтересах! Хочу переставити блоки, чи що воно там повинно робити, а сторінка стає білою, все зникає. Цікаво. Так повинно бути ??? ---------- Додано в 21:11 ---------- Попередній допис був написаний в 21:09 ---------- У Вас посилання вигляду я б радив зробити ЧПУ більш чпу-шним.
Всі телеканали І все ж знайшов сайт,де можна споглядати багато телеканалів світу.:gamer: Правда,я й телевізора не дивлюсь,але може комусь сі здасть....
я свого часу шукав собі халявні канали фокс і різні фільмопоказуючі. на жаль всі модні і дорогі канали вони блокують. канєшна є хітропопі сайти типу кабельної мережі лептон - беруть з 5 модних каналів, пишуть запис від 12 березня 2006 року і крутять тобі цей запис коли обираєш канал. а решту 95 каналів забивають нікому не потрібним мусором типу іранський канал хорошого сумління і сімейні узи в індії )))) навіть лазив на сайти оттих шо собі качяють оновлення каналів для тарілок-саталіток, там також вишукували прикольні безкоштовні канали. зазвичай виглядало так: о! пацани, на сайті щщщ найшов два кльових канала шч1 і пр7, реально все решта мусор або не показує. до речі про канали. завжди шукав собі RTL2 PRO7 OTV VIVA-POLSKA І ДУЖЕ ПЕР КАНАЛ хайлайфтіві. там показували всіх мажорів світу на модних тачках і музика завжди була супер. під якусь роботу просто за щастя краєм вуха дивитись. а канал вроді про італіську моду монте-карло