Всім привіт) Захотілось створити тему по шумоізоляції автомобіля. Питання... фотозвіти... інструкції... поради... Де брати матеріал.... Я займаюсь шумоізоляцією автівок вже більш, як 5 років.... Тому знаю багато... думаю все про звукоізоляцію авто. Самі матеріали беру в дрогобицьких хлопців з Ізолон-Вест.... там і матеріали для шумоізоляції, і тканини для стелі авто, карпети, ковроліни.... і маса всього для обшивки салону автівки. Дешевше у країні не знайшов.... Ну то таке... Маю там хорошу знижку, тому вирішив прорекламувати.... Задавайте свої питання по шумці автомобіля.... Відповім залюбки...
Прошу пана, ви або труси одіньте або хрестик зніміть Хто тово писав? І чому у вас і в профілі і в топіку посилання на сайт?
Шо "між іншим"? Реклама комерційних ресурсів це "між іншим"? Ви правила читали? Ще от тут можете почитати
Щирі українці не дали розвинутись темі... І знову Google при пошуку щумоізоляційних інструкцій кидає на російські ресурси. Коли ви вже поміняєтесь?
Зустрілись двоє глухонімих,один одного питає як справи,другий каже :-вчора з дружиною сварився ,так рук сьогодня не відчуваю