"На Україні" ніхто взагалі не живе, живуть "в Україні". Неправду кажете - я не казав, що "окрім українських громадян". Навпаки, я казав про п'яту колону. Нащо неправду казати? Брехати - це погано. А СБУ я за нагоди таки запропоную - довести до гаракірі п'яту колону. Ви їх знаєте особисто? Сусіди по камері?
Нет. Просто иногда почитываю "ЛьвИвську Газету". И почему Вы решили, что я в камере? Насколько я предполагаю, ТАМ с Интернетом туго должно быть.
Судячи з анекдоту, треба зачекати ще пару років і ні "в" ні "на" не буде нікого. П*ята колона - це не українці? Не громадяни країни? Скажіть, а як можна переконатися що особисто ви - громадянин, який не належить до 5ої колони? Зрадник теж може знати мову та сидіти на ЛФ, спитайте пана Pedro про бригаду, він знає...
Проблема в тому, що українці поділилися на дві п"яті колони, судячи з усього. Одна - проросійська, друга - проамериканська. От проукраїнської немає. А жаль.
Хай він жиє хоч на Марсі,свою головну справу він вже зліпив,клеймо отримав,залишилась дрібниця-розрахуватись То я про ліліПутіна
Лев Силенко сказав. Таки почитайте: ЛИКЕРI Моя ти любо! Мiй ти друже! Не ймуть нам вiри без хреста Не ймуть нам вiри без попа Раби, невольники недужi! Заснули, мов свиня в калюжi, В святiй неволi! Мiй ти друже, Моя ти любо! Не хрестись, I не кленись, i не молись Нiкому в свiтi! Збрешуть люде, I вiзантiйський Саваоф Одурить! Не одурить Бог, Карать i миловать не буде: Ми не раби його – ми люде!
А это , кстати, не такой уж и простой вопрос. В какой-то период своей жизни, я был т.с. " в политике". Ушёл, поскольку я не политик, и кроме того у меня было убеждение, что в России управлять должны люди с русскими фамилиями, а у меня - польская. Правда, я считал, что служба ( честная) дело очень тяжёлое. К этому надо стремиться. Я люблю Шевченко. Считаю его Поэтом. Ваши дописи менi подобаются. А для Украины, с моей точки зрения, сейчас важно не поторить судьбу Югославии. В 70-х помню Тито всё с Западом обнимался. Дообнимался. Запад, когда надо, руки развёл ( Югославия провалилась). Россия так всё равно не поступила бы. Украина должна быть сама собой . Ни к кому не присоединяться. И надо ввести в школах России, Украины и Польши "уроки толерантности" между этими нациями. А в самой Украiнi " уроки толерантности" между Западной и Восточной её частями. Куда деваться - у каждого свои недостатки. Таки справжні патріоти України живуть в Оренбурзі. Це приємно. Але львів'янам не соромно? Чудово, Ігоре!
Так то ви не мене процитували, а Шевченка (на всяк випадок). З християнської точки зору може й шокує, з рунвірівської - жодного разу. А де прочитати пророцтва?
ну так, Біблія... Цілком біблійнимм є алкоголізм Тараса Григоровича, його відвідини борделів та закли до міжнаціональної нетерпимості.
Ще один бузини об'ївся... То ж нормальний мужик був! А щодо нетерпимости, то свою Біблію гарно почитайте - волосся дибки стане.