Шенгенська віза

Discussion in 'Подорожі світом' started by Grek, May 23, 2008.

1. syavych

syavych копач

Рахунок мало що дасть, без роботи отримати шенген на чистий паспорт практично нереально. Моя порада - пробуйте національну - хоч якийсь шанс отримати...

• Подобається Подобається x 1
  2. cade

cade New Member

nirvanka і syavych дякую за відповідь.

3. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

ні. Швидше всього дадуть просто відмову. Там на вибір "тому що передумав" не пропонують.

При прийманні документів на чисту сторінку ставлять нумерок. Пізніше його заклеюють візою. В одних посольствах просто жирно закреслюють той нумерок, в інших (наприклад американському) ставлять непримітну чорну печатку на останніх сторінках. В будь-якому разі відмітка про те що вам не видали візу в паспорті залишиться. ТОму під час прийому деякі нормальні клерки повідомляють що вам краще не подавати документи , оскільки з такими будете мати 99% відмову, а далі ви вирішуєте що і як.
    ну по надійності навряд чи хтось підкаже. Я на своєму віку ТАКО-О-О-ГО надивився в посольствах. Але аргумент про те що людина в лікарні підкріплений документами вагома підстава. Імовірність відкриття візи 90%, якщо чогось хтось не нахомутає

4. abelyar

abelyar New Member

Допомога у відкритті віз

Допомога у відкритті віз:

- шенген візи короткі та мульти
    - робочі польські візи
    - польські національні

БЕЗ ПРЕДОПЛАТИ.

Контактуватись через форум

Last edited by a moderator: Oct 12, 2009
  5. johny

johny New Member

Доброго Дня Шановне Панство! Підскажіть будь-ласка , чи є такий тип Шенгенської візи , щоб припустимо термін дії візи 1-н рік , і можливість перебування у Шенгенській зоні також 1-н рік (або 6 місяців) ??? І якщо є то які шанси її отримати ?

6. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Робочі візи + можливість продовжити її в країні перебування

при солідній підтримці звідти шанси великі. Якщо на авось- шанси мізерні

7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Навряд чи. Якщо і дають, то дуууже рідко. Значно простіше зробити на 30 днів і виробити в Польщі дозвіл на тимчасове проживання (карту часовего побиту), якщо збираєтесь на роботу, навчання, або маєте родича близького.

8. johny

johny New Member

Дякую за відповідь і ще підкажіть будь-ласка а в інших країнах шенгену таких як Франція, Австрія виробити такий дозвіл реально ? і що для цього необхідно ?

мета поїздки - робота !

Last edited by a moderator: Oct 21, 2009
  9. Lionel

Lionel Active Member

Тобто Ви знайшли там роботу, маєте офіційне запрошення від фірми і тд - тоді які проблеми? На рік Вам її не відкриють, лише на 3 місяці, а дозвіл на перебування Ви зможете оформити вже на місці. В тому відношенні посольство Австрії мабуть найбільш приязне. Якщо ж ви хочете пробувати просто так "без паперів" і шукати роботу на місці, то шансів практично 0 в будь-якому посольстві. Єдине що можна - відкрити короткотривалу туристичну візу. Якщо Вас запросять родичі - можна дістати "гостьову" візу без права роботи ,дійсну протягом року, але лише певну кількість днів. Як варіант - можете спробувати вступити на навчання до якогось уні, на мовні курси тощо, це доволі просто, а там вже орієнтуватись на місці.

• Подобається Подобається x 2
  10. Bohdan

Bohdan Member

Chomy ne vidkrujyt? V mene Cheska richna viza z 30-tu dennum shengenom.Ale nixto ne perevirut', shcho ja, napruklad, perebyvajy v Franciji 40, a ne 30 dniv, tomy shcho kordoniv nemaje.Edune shcho krim Chexiji ne mozhna nide pracjyvatu- bo jak zlovljat na roboti v inshij krajini- zrazy deport...

11. night

night Well-Known Member

при перетині кордону якщо звернуть увагу на термін вашого перебування за кордоном , то не будуть розбиратись в якій країні і скільки днів ви були. Дається лише 30 днів а все решту це порушенн візового режиму.

12. Bohdan

Bohdan Member

Jakogo same kordony? Mizh Chexiejy i drygumu krajinamu shengeny kordoniv neisnyje.A v samij Chexiji viza na termin perebyvannja 365 dniv.

13. Agaton

Agaton Well-Known Member

Не треба ніякого кордону. Вистачить будь яка перевірка автойнспекцєю.

14. Bohdan

Bohdan Member

І що автоінспекція докаже? Мене зупинили в Венгрії їхнє ДАІ з прикордонниками, глянули на візу, спитали звідки йду і куди. Відповів, що вчора з Праги виїхав, а їду на вихідні Будапешт глянути. Єдине, що з собою завжди потрібно мати документ про мед. страхування. От і все...

15. Agaton

Agaton Well-Known Member

Та звичайно, ви праві, тут не конц- ані соцтабір, і не ма такого щоб постійно усіх перевіряли. Якщо ви не порушаєте законів, тоди на 90% можете йздити по Европі взагалі без контролі.
    Я більш про це, що людина залишає багато слідів - тут заплатить карткою, там перевірка даі, ще десь резервація у готелі. Тоді коли вже є якась справа, навіть без кордонів часто можна швідко дізнатися коли і куди дехто йздил.
    Я ще якщо у нього віза не така ...:dntknw:

16. Максим

Максим Well-Known Member

Найшвидше дізнаються саме в готелі, оскільки в ЕУ згідно закону готелі повинні повідомляти поліцію про всіх іноземців, які у них зупинилися. А вже поліція он-лайн дуже просто може перевірити, чи на даного іноземця була видана віза і з яким терміном дії, як і всі перебування даного іноземця в інших готелях а також його перетини кордонів Шенгенської зони, інформаційна система для того і єдина.

17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Не бачу логіки. Наприклад, Ви їдете з України через Польщу до Чехії, а потім в Францію чи інші країни Шенгену. На кордоні при в'їзді в Шенген Вам поляки поставлять печатку з датою. Так, їм байдуже чи будете Ви в Чехії чи в інших країнах. Але при поверненні на Україну на тому ж кордоні будуть перевіряти чи Ви не перевищили терміну візи. То як Ви плануєте перебути на 30-денній візі 40 днів? Не розумію.

18. Bohdan

Bohdan Member

Ви мене, напевно, неправильно зрозуміли..
    В Чехії я можу перебувати хоч цілий рік, без виїзду, а в їнших країнах у мене діє 30 денний шенген. І ті самі Поляки, чи Словаки, чи ін. не перевіряють (якщо звичайно нема якихось нагальгих потреб) коли саме я виїхав з території Чехії (кордону між Чехією і Польшею немає) і за скільки днів я доїхав, наприклад, до Краківця на митницю.

19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ага, тепер зрозуміло. Тоді так, можна їздити по Шенгену. Але, наприклад, якщо будете в тій же Франції проживати (може тимчасово прописуватись, якщо там треба), то будуть перевіряти візу.

20. Bohdan

Bohdan Member

Саме так!:)

а де твій аватар? :)