Я, наприклад, не знаю де правда про Семенченка, а де політична доцільність. Стільки всього перекручено. Хто давав йому звання неправомірно - хай той і знімає. Розбиратись не хочу.
А чого? Кернес в голові заблокував ум? Вже й суд довів, що Сьома - шахрай і бандит. А ви далі - глуха курка? Чи важко визнати себе тупенькою?
Цікаво, що шмаркля репресує саме зебілів: Стерненко, зараз черга Семенченко. А зебілоїдне бидло мріяло про табори для порохоботів! Як їх приколльно надурив падлокловун!
Люди не міняються. Колись був поганий Ющенко і народ радів, що його замінив на Януковича. Але з часом, цей народ зрозумів, що ляпнувся. І що? Значить, Януковича привів Ющенко!!!! Історія повторилася. Поганий Порох, - сказав народ і замінив на клоуна. За 2 роки зрозумів - лоханувся!!!!! І що ??? Значить Порох привів Зеленського!!!! Оце і є яскравий приклад безвідповідального бидла. Бидло не може взяти відповідальність на себе. Бидло прагне халяви і безвідповідальності. Бидло хоче всю свою тупість скинути на когось. Тому поки ось так.
Мих, те, що ви глухий і сліпий старий півень - і до бабки не ходи. А я просто не цікавлюсь тим Семеном, я мало знаю про нього, тому не коментую - ось що я хотіла сказати. Ви ж коментуєте усе, в чому петраєте, в чому ні. Досить смішно буває. До речі, ви кілька разів на день згадуєте покійника Гепу - він вам не родич часом? Хочу дати поради про те, що часто згадувати мертвяків, притому погано, не варто. Хто зна які в них відносини з світом живих..не задивляйтеся в безодню, бо вона подивиться на вас.
якби не цікавились, то би сюди не писали, нє? А кажете, не цікавились. Можна пошукати як ви його хвалили за боротьбу проти торгівлі на крові. Все ви добре памятаєте і знаєте, просто важко визнати минуле.
Акція проти "торгівлі на крові" була давно. Далі не цікавилась. Пишуть багато чого - зациклюватись вважаю не варто, багато політики. Не мала точного впевненого уявлення, от і все. От про зброю тепер знаю - хай розбирається СБУ.
Але погодьтеся, акція була "доречною", щоб довбати Пороха. Ну а сьогодні то вже можна забути, бо як тут Пороха зачепиш? Сьома виявився недоречним - можна забути... А як корисно він тоді пригодився, нє?
Львівець @Мих -уїл, разом з Семенченком прикрили і Євгена Шевченка. Так от, виглядає, що цей Євген Шевченко команду Зе цікавить більше, ніж Семен.
Чому це раптом Вам байдуже? Дивно Той Євген Шевченко підозрюється в торгівлі зброєю з москалями. Якщо органи до кінця і по справедливому розкрутять цю справу, то буде прикольно.
View: https://www.facebook.com/255166884925570/posts/1240535349722047/ Вже добу насолоджуюся цим ди-и-ивовижним постом. Отак закінчується палка дружба. Семена закрили - і Соболєв зразу його відцурався. Очевидно - натякнули, що може скласти Семену компанію. А за грати - ой як не хочеться! Передаю щирий привіт Саакашвілі, Лізькє Богуцькій, а з ними і Найєму з Лещенко. Коли прийдуть за ними - "друзі" від них відцураються масово. Ці люди смакували як після відставки від Порошенка розбігуться порохоботи... Ми не розбіглися, навіть коли до наших товарищів ломилися з обшуками і садили за грати. А тут вистачило удару кулаком об стіл.