пропоную створити топ! топ-100 найкращих пісень на думку форумлян!.... пишіть перелік всіх пісень, які ви вважаєте найкращими.... це може бути пісня без музики (наприклад, як у пікардійців), мелодія без слів (якась класика), саундтрек, народна тощо.... за таким принципом: 1. найкраща! 2. перша після найкращої... і ти ди...
Відповідь: [рейтинг нашого форуму] -- музика! Чудова думка! Вважаю музика дуууууууж характеризує людину. Буде і гарна розвага і показові виступи форумлян за суміництвом :dance: В мене тільки одна проблема - 100 мені буде замало А громадська думка дозволить виявити найкращі шедеври
Відповідь: [рейтинг нашого форуму] -- музика! не думаю, що всі зможуть тут вказати всі 100.... найліпше такий принцип: хто скіки зможе......
Відповідь: [рейтинг нашого форуму] -- музика! Як на мене, перша проблема для всіх, це буде не кількість пісень, а проблема визначитись які на якому місці. Принаймі для себе я б навіть десятку не виділив, а якщо б і вдалося, то 1 місце займали б всі 10ть)))
Відповідь: [рейтинг нашого форуму] -- музика! я думаю, що до цього тре просто підійти.... якщо є сумніви, щодо найнайнайкращої, то просто написати 10, 20 чи 100 улюблених пісень....
Відповідь: [рейтинг нашого форуму] -- музика! а конкурс проводити щотижня/місяця... буде цікаво, шляхом голосування
Відповідь: [рейтинг нашого форуму] -- музика! Малось на увази -- "пісня без супроводу"? По топіку: 1. Рахманінов, Третій фортепіанний концерт 2. Рахманінов, Рапсодія на тему Паганіні 3-4. Рахманінов, Перший і Другий фортепіанний концерт 5-6. Прокоф'єв, Перший і Третій фортепіанний концерт 7-??. Queen (Bohemian Rhapsody, It's a Wonderful Day, Play The Game, Radio Gaga, The Great Pretender, A Kind of Magic, Made In Heaven, Exercises in Free Love, Friends Will Be Friends, The Invisible Man, Somebody To Love, A Winter's Tale, Barcelona, My Melancholy Blues, The Show Must Go On). По французах пройдемося у наступній серії
Відповідь: [рейтинг нашого форуму] -- музика! малося на увазі: "пояснення на хлопський розум"... ))) мій погляд: 1. богемська рапсодія (квін)... 2. стілавеню (скорпіонз).... 3. камондаун (європа)... 4. водкунайду (смокі)... 5. айстілгатеблуфою (гарі мур)... 5. ван (елтон джон)... (далі буде)
Відповідь: [рейтинг нашого форуму] -- музика! Перше, що прийшло в голову.... 1. David Lanz / Cristofori's Dream 2. Мастер / Кресты 3. Therion / The Sirens Of the Wood 4. Amorphis / Black Winter Day 5. Cynic / How Could I 6. Death / Crystal Mountain 7. Globus / Orchard of Mines 8. Guns N' Roses / Civil War 9. Iced Earth / Blessed Are You
Відповідь: [рейтинг нашого форуму] -- музика! 1) Океан Ельзи - Поясни 2) Depeche Mode - Never Let Me Down Again 3) Хвилю тримай - Хей-Хай 4) Evanescence - My Immortal 5) Пікардійська терція - Берег ріки 6) Benassi Bros. - Light 7) Joe Cocer - N'oublies jamais більше переразовувит не буду а то я так до безконечності можу
Відповідь: [рейтинг нашого форуму] -- музика! 1) Nirvana - Smells Like Teen Spirit 2) ДДТ - Это все 3) Чиж - 18 берез
Відповідь: [рейтинг нашого форуму] -- музика! 1.Ой, цвітьот каліна... 2. Саунд-трек до "Похорони Брєжнєва"
Відповідь: [рейтинг нашого форуму] -- музика! 1. Яйце / Левко Дурко; 2. 18 мне уже / Руки вверх!; 3. Запахло весной / Бутырка; 4. Дякую Руслано! / Василь Васильців; 5. Тема из телеперидачи "Криминальная Россия"... Дальше будет...
Відповідь: [рейтинг нашого форуму] -- музика! Отже,розпочнемо:dance: 1. Sting - Shape of my heart 2. Eagles - Hotel California 3. Bryan Adams - Please Forgive Me 4. Aerosmith-I Don-t Want To Miss A Thing 5. Eric Claption - Tears in heaven 6. A-Ha - Crying in the rain 7. Cardigans - My Favourite Game 8. Eros Ramazotti & Cher - Piu Che Puoi 9. Europe - The Final Countdown 10.Evanescence - Bring Me To Life 11.Evanescence - My Immortal 12.Petrynenko Taras - Ukraina 13.Robbie Williams - Eternity 14.Roxette - Sleeping In My Car 15.joe_dassin_-_les_champs-ilysies 16.joe_dassin_-_salut 17.celine_dion_-_tout_lor_des_hommes 18.lara_fabian_-_je_suis_malade 19.lara_fabian_-_je_taime 20.et_si_tu_nexistais_pas_-_joe_dassin
Відповідь: [рейтинг нашого форуму] -- музика! 6. хаузофрізінгсан -- анімалс... 7. сейлінг -- род стюварт... 8. тікеттудемун -- електрік лайт оркестра... 9. лузінмайреліжен -- рем... 10. іцмайлайф -- доктор албан... 11. скетмен -- скетмен джон... 12. дасбоот -- ю дев’яносто шість... 13. чендждеворлд -- ерік клептон... 14. лейла -- ерік клептон... 15. (саксофонно-гітарна композиція) дейв стюарт + кенді даллас... 16. ведовейдероузесгров -- нік кейв + кайлі міног... 17. свєчі -- звєздінскій... 18. гоувест -- петшопбойз... 19. ламбада -- каома... 20. імеджин -- джон ленон...
Відповідь: [рейтинг нашого форуму] -- музика! Iмхо, це свiдчить про... хм... певну неуважнiсть слухання i занадто легке ставлення до власних оцiнок. Вважаю, що не може уся творчiсть будь-якого митця або колективу бути однаково видатною.
Відповідь: [рейтинг нашого форуму] -- музика! навіть у квін є пісні які шалено подобаються, і пісня, які подобаються ... (пауза) ... нє очєнь.... ))