Ви не повірите... Spoiler: Паралелі української влади Коли диявіл довів православну Росію, а потім атеїстичний СРСР до "ручки", то все вже йшло до того, щоб заволодіти світом. Та не так трапилося... З'явилася потвора, яка порушила плани змія, яка захтіла й собі володарювати. Україна - поле їх битви. То одні роздирають, то інші оббирають. Паралель між ними одна - Україна їм не потрібна. Змагання за владу у світі йде, а Україна - не цікавить нікого, як цінний елемент світу. Тому, хто не вибирає шлях Господа, той буде знищений. Або як шльондра, або як прихильник звіра. Питання є?
Хіба то проблема? Spoiler: Як жити без сала Я восени накопав хріну, поназакривав салатів, городина своя, дрова за опалення, холодильник у відключці - мороз на вулиці, лампи світлодіодні... Сала - всього один кілограм за зиму пішло, а тепер і піст підійшов. Жити можна. Головне - жити і радіти, не плакати і не жадати більше потрібного і т.д і т.п. А що робити з владою, яка каже одне, а робить інше? Та нехай наїдяться, поки не подавляться. Ото буде...
Дивуюся вам. Ви хто? Суддя чи кат, щоб брати на себе таке право? Ви знаете, хто винний? А самі ні? Хіба? Не ображайтеся, але навіть я не хочу за це братися, бо грішний і буду відповідати за це. Як і ті, що чинять беззаконня та зводять людей до твариного світу.
Комунарець,спокійніше...на світі є Злочин і Кара, Суд і Кат, Бог і Архангели...і незалежно чи то при феодалізмі,комунізмі,а чи то при захланному капіталізмі Божий закон Діє! І буде діяти,по-Божому плані Людського Життя! А Ви...наскакуєте чогось!.. Михаїл - це Архангел Божої справедливості, суду, благодаті та милосердя. Михаїл – один з найсильніших небесних духів. Архангел Михаїл та його ангели боряться з ангелами, які збунтувались проти Бога. Архангела Михаїла зазвичай зображують з мечем в руках, яким він долає дракона. Р.S. A в Вас на аватарі що то за архангел? Поясніть, будь ласка!
Бажання помститися або забити свого кривдника викликає ще більше зло. Spoiler: Не мститься за себе, а дайте місце гніву Божому Ото було....Зранку вивіз гній з ферми і поїхав на Залужжя. Мені так не подобалося туди їхати, бо там йде підьйом від ферми на поле і в дощову погоду неможливо витягнути моїм ЮМЗ п'ятитонного причепа, повного гною. Бо ті качальники все вигрібали своїми шкребками, щоб чисто у них було. Отож приїхав, причепився і потягнув по багнюці. Від'їхав тридцять метрів і ба-бах! Колесо відвалилося... Виліз з кабіни і стою, дивлюся. Надумав - і зробив. Під'їхав задом і підвіскою підняв причепа. Підставив колоду і від'їхав. Короче - всю ступицю з різьбою зірвало. Копирсаюся у тому багні з гноєм вище за коліна... Підходить хлопець з ферми. Я так повертаюсь до нього та й кажу:"Ось, маю вищу освіту, а завжди мріяв в тому ... лайні лазити" і оба сміємося... Кажу йому:"Кувалда є?" - Є, - каже. - Тащи... і подзвони на базу, скажи, що затримаюся, бо поломка. Приніс. Я насадив колесо на вісь, притягнув, як міг гайкою та й розплескав кувалдою ступицю. Вивіз гній на поле і вже їду по обіді на ферму головну. Назустріч йде бобік. Зупиняється. Вилізає директор і верещить на мене. Кажу - поломка була, ремонт... - Скоріше, - каже, - їдь, бо там завал... Приїхав на базу. Завферми скаженіє... Я кажу, що зайнятий був, бо ремонтував. Ну, довів мене так, що послав його , куди треба і не треба... Ну до вечора вивіз все... На ранок завправився соляркою і чекаю наряд. Підходить ло мене завферми (років 24) та й каже:"Пішли, поговоримо..." Ну, то я здогадувався.... Взяв до карману ніпель малопроводу, то така залізяка, яка на маслопровід насаджується, щоб при скрутці масло не втрачалося. Заходимо до його кімнати, а там його друг. Ну то трохи там побилися. Проти двох тяжко, тому більше групувався, щоб менше отримати, але залізяка добре допомогала теж. Добре розпочався день.... А то субота була... Приходжу на роботу в понеділок, а на зустріч завферми йде, приглядаючись до дороги. Рожа - як слива, ще навіть фіолетовим не віддає... Вони з тим другом в суботу пішли до клубу, та вирішили, що вони головні на селі. То їм показали, хто є хто. Не варто мститися свому кривднику, бо всі ми грішні, але Богу видніше, хто потребує його гніву.
Ну-у... і що? Чим то закінчилось? Добре...А Ваш аватар...аватар якого-такого архангела? Он,в пана Василя аватар "янгола" з яким бореться словом і язиком "архангел" Міхаель з Грузії.А в Вас аватар? Поясніть, будь ласка!
О-о-о,Василь Михайлович появився.Може і він скаже,як то слід боротись зі злом,що несуть бариги і масонські політичні крутії з мішками грошей! Способів наказаня за злочини історія знає багато! View: https://www.youtube.com/watch?v=DQYMKjJ3PpY
Чим закінчилося? Повним миром і навіть поглядом крізь пальці на те, що я набирав полови, зранку та ввечері по відру запареної дерті для своїх свиней, і навіть декулька причепів гною собі на свій город... Тяжко мене прийняли в селі моїх батьків. То речь моя їх діставала, то ще щось. Та навіть брудний та брутальний бандерівець із Залужжя (славне колишнє село польське на Шумщині) став моїм другом, коли я довів йому, що знання та дружба більше коштують, ніж ворожнеча. Та що, не впізнаєте спайдермена під українським стягом? Той, хто робить добро - повинний бути невідомим.) До пори, до часу...
А спайдермен в балаклаві і під яким українським прапором? Тойтой-вочи той?І де той стяг тримає,в кишене,чи де? А Комунарец(рос.мовою) і червоний костюмчик,то напевно щоб москалі ,та не налупцювали,як зобачать на вулиці в...де ви там? Місто,ім'я,партійна приналежність? Напевно КПСС в підпіллі,шо нє,раз червоний?Та мовте троха відкритіше про себе.та й про релігіцну приналежність...а то спайдер,спайдер і більше ніц! На кого полюєте?
Наступає час беззаконня, зневіри і розпачу... Ніхто вже не захистить людину від брудних лап нечистого духа. Успішність - то плата диявола своїм прихильникам грошима і благами мирського світу, а також безнаказанність від людей. Про спасіння ніхто не думає...
Вчора показали, як знайшли "завод" по переробці спирту під овечою фермою на глибині 15 метрів.) Тепер шукайте свою ВРХ під спиртзаводами ))