Путину- БРАВО!!!!!

Discussion in 'UA-RU' started by Полковник, Jul 20, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Та ні, чекаю на відповідь де я не правий коли говоримо про політичне життя на Україні.

2. Городецький

Городецький Well-Known Member

Почитайте Конституцію - Президент не мусить Вам дорогу ремонтувати.

• Подобається Подобається x 1
  3. андрей-25

андрей-25 Well-Known Member

Могу ее вам на память процитировать:smile:
    А в стране, которая идет по пути демократического развития, президент обязан прислушиваться к мнению народа и выполнять его требования, а не работать на бизнес интересы своей семьи, кумов, друзей и более влиятельных чем он "пацанов".

4. borkhes

Тобто у тому що Харків виглядає як після війни його вини немає? :dntknw: А хто винен?:scratch_one-s_head:

5. Городецький

Це точно. Щоб Ви зрозуміли про що я - не варто плутати роль батюшкі-царя або генсека з роллю президента, який після останньої конституційної реформи є не більше як головним представником країни за кордоном.

Звісно є. І моя є теж - звик, розумієте, платню в конвертах отримувати ... (тут податківців, часом, нема?) Опосередковано в кожного пальцем можна тицьнути.

Я не виправдовую поведінку (вчинки, ступінь виконання обов'язків) нашого Президента, я натякаю на то, що нічого нарікати голові сільради на те, що річка зміліла.

6. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ось знайшов свій старий допис в архівах ЛФ

---------------------------------------------------
    Почув цікаву розповідь в одній дуже поважній компанії (цей сюжет кілька років тому промайнув по рос. ТВ).

Путін, будучи ще шісткою - банальним вербувальником агентури в Германії, якось загубив на вулиці або в таксі теку з документами. Якась жінка знайшла, дала об"яву в газету. Путін тут же зголосився, прийшов забирати.
    І далі та фрау говорить в інтерв"ю:

"Прийшов у шоковому стані, майже не міг говорити. Як подяку приніс пиріжки, які спекла його дружина, загорнуті в газету. Такий невихований росіянин".
    ---------------------------------------------------

• Подобається Подобається x 2
  7. borkhes

Ха-ха! А що мусить приносити вихований росіянин? Пляшку коньяку чи гроші?

А в РФ вже немає платні в конвертах… Ось я вже не можу згадати коли це було? 5 років тому чи 8?
    Хіба це погано?

Last edited by a moderator: Nov 12, 2008
  8. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Коли я ще в Львові працював стоматологом, мій колега розповів цікавий випадок. Його приятель, теж стоматолог зробив дуже гарне лікування для своєї пацієнтки. Ця розсипалася в поклонах, мов не знаю як вам віддячитися і т.д.
    В цей час завідуючий відділом, проходячи поряд, немов би про себе сказав - це питання людство вирішило з часу появи перших грошових знаків.

• Подобається Подобається x 4
  9. Городецький

Свежо предание ...
    І методи боротьби з ними:
    Путіну - браво?

10. андрей-25

андрей-25 Well-Known Member

Так чего ж тут неправильного? У нас тоже есть такая практика. По телефону горячей линии налоговой призывают звонить и сообщать о неплатильщиках налогов. В Киеве власть просит жителей сообщать если их соседи сдают квартиры и не оформляют это должным образом.
    Все эти методы направлены на укрепление экономики и соответственно на благо народа.

11. Городецький

Я ніде й не написав що це неправльно. передивіться уважніше. Раз боряться, значить є з чим, чи ні?

12. Я хочу поговорить по теме - о любви россиян к Путину, великому собирателю земель нерусских, миллиардеру и хаму. А Вы почему-то всё время пытаетесь перевести тему в другое русло - на выборы в Украине, личности форумчан и т. д. ;)

Я смотрю, Вы не в курсе событий. А спорите... Ваш бюджет был расчитан на 2009 год с профицитом. При условии, что цена нефти будет 70$. Профицит позволит увеличить расходы на образование, здравоохранение, инфраструктуру. Что пострадает прежде всего в случае падения (которое сейчас и происходит) цен на нефть? Нетрудно догадаться. Что сделал Путин, чтобы экономика России не зависела так от поставок на мировые рынки энергоносителей? Захватил территорию Грузии? Пытается разместить новые комплексы ракет на границах? И за чей счёт банкет?
    Не верьте. Ваш министр финансов сам писал о том же. И что он теперь русофоб? :crazy: Все, кто поднимают эту проблему русофобы. Ладно, разобрались. Далее. Кто же не русофоб? Судя из Ваших постов - тот, кто прячет голову в песок и при этом не перестаёт бубнить из-под земли Слава Путину, Слава! :nea:
    Опять-двадцать пять! Кому що, а курці просо. :lol:
    Для начала, представьте мою цитату, где я такое утверждал.

• Подобається Подобається x 6
  13. Salata

Salata Well-Known Member

Что сделал президент США, чтобы бюджет страны не зависел на 60% от стремления покупать (не работать, это не одно и то же)? Что сделал президент Украины, чтобы бюджет страны не зависел от "заробытчан"?
    Кстати, как называют россиян, работающих нелегально или по рабочей визе за границей и кормящих семью?

Прогноз цен на нефть в 2000 году был 17-20 долларов, так что урезание профицита бюджета на фоне мирового кризиса не та проблема, о которой стоит сильно беспокоиться. Возможно сократятся супермасштабные проекты на 20 лет вперед, сама медицина и образование никуда не денутся. Тем более за несколько лет профицита их во многом обновили.

14. borkhes

Пан Городецкий, когда я писал про отсутствие зарплат в конвертах - я писал про то, что вижу я вокруг себя. Вы же мне про себя писали, а не про то, что там статистика по украине говорит. Для меня и моих знакомых деньги в конверте остались в начале 2000х.
    зы. не надо впустую увеличивать объём БД ЛФ.

15. Городецький

Не розрізняєте себе з РФ?

16. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

З цим згідний! Розповідають без радості .... тепер вже РЕГОТОМ!:lol:

Верховна Рада-постійно діючий "Comedy Club"! Стосунки Президент-прем'єр- триллер! А виступи окремих політиків...Петросян відпочиває!:)

Last edited: Nov 11, 2008
    • Подобається Подобається x 3
  17. borkhes

Не розрізняю, бо я її громадянин. Ще раз, для обдарованих: ви сказали мені про себе, про те, як ви звикли отримати платню. Я ж вам відповів про те, як я її звик отримувати. Не було розмов про те, що вважає статистика, а тільки про те хто що бачить біля себе. Навіщо статистика коли є люди, громадяни цих країн?

18. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Городецький,
    Вам і так вже і так натякають:
    В РФ нема зарплати в конвертах. В РФ зарплата - в бандеролях!

• Подобається Подобається x 3
  19. Городецький

Це чудово, просто пребріхувати у пристойній кав'ярні не прийнято.

Видають у конверті, а кажуть що то бандероль? Розумію.

20. То, что сделал Президент США, он сделал. И благодаря дискуссиям в Конгрессе его предложения вылились в антикризисные меры и успешно проводятся в жизнь. В этом свете, интересно, что отчебучили россияне. После путинского разноса из-за 50 миллиардного оттока капитала, явившегося чуть ли не рекордным, Банк России поднял учётную ставку на 1%! При этом был отпущен рубль также на 1 процент. В то время, как все европейские и американские центральные банки ставки понижают, то россияне в шоке от ярости власти делают просто необъяснимые декоративные шаги. Сложно, когда премьер в стране комитетчик...

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)