теоретично? так... Соціально-політична "зачистка" інородців?) Є така справа... Може, тре хоча б власному народові дати трохи пожити нормально, а вже потім "клятих москалів" з "жидами" вести до буцегарні?!?:rolleyes:
? ?? ??? Тов.Степанич сумніваються! А я ось не сумніваюсь в цілях і в реальних діях Сталіна і Хрущова. Таки хотіли!Aлe один домігся,а другий НІ!
Та так воно і сталося! Нічого гарного і не стало...Правда і людей також не стало!!! Я вже не питаю...де комунізм. Де мої земляки лише запитую?!
хотіли та змогли б? Дали б українцям трохи руського філею попоїсти... Гарне та куце життя біля стінки... То треба до Торонто дописувати:p...
Степаничу, Ви ж розумна людина, а таким-от дешевим психо-прийомом користуєтеся. про історичні речі не можна так взагалі питати. Така фраза тільки для простєцкого мітингу. А з точки зору історії - не було можливості перевірити. бо влада націоналістів у вигляді ОУН чи УПА не діяла більше, ніж 6 місяців. Люди ніби не тікали, а підтримували. Ясно, що не всі. Ті, що залишилися живими. Але тоді практика така була нормальна і повсюдна (націоналісти таким не зловживали, порівняно із сусідами). Зараз не можна говорити, чи добре це, чи погано. Було, як в інших.
Кількість відсутніх українців рівняється кількості новоприбулих з РСФСР на плідні і чудні Українські землі! Як Один до Одного.
а почему не 10 армий+Черноморский флот?все что можно было наскрести-наскребли-нахтигали и прочая х_йня-во вояки-на своей земле воевать не могли- на Москву бы пошли?-еще бы парад открывали...бред сивой кобылы.Только что и могли евреев расстреливать да баб по тылам гонять-"самостийнички" -уевы Мат и МОД
новоприбули с западенщины нехерово себя чуйствуют в Зап.Сибири а на плидных Украинских землях так чудово родит хлиб шо нещодавно Билорусь с Московией допомогли збижжям(хоч земля там не така плидна)
Категорически не согласен! Простая психология: люди, ставящие во главу угла интересы класса, или нации, или национальности, а не интересы человека, ничего доброго для людей не сделают априори.
откуда вы взяли что самостийность-это идея фикс украинского народа?если бы это было так то почему сичевики ушли к белым?почему армия Деникина состояла из украинского офицерства-боролись за независимость?От чего и от кого?
Да ну? А если среди Деникинцев и затесались офицеры украинского происхождения то они наверняка не позиционировали себя украинцами.