взагалі серед шведів дуже популярне підтримування старих традицій вікінгів пс.фор анкнаун дякую,почитаю пізніше
в основному шведи належать до лютеранської церкви,а реально 90% молоді взагалі не заморочується релігією
о,здається почав розуміти не можна писати англійською а можна питання,чому російською можна а англійською ні? мені коцапіш ленґвидж чесно кажучи ріже очі
Скандинавія нереально крута, дуже мені симпатична на всіх рівнях - хоча через тиждень починало надоїдати трошки і хотілось назад в Гермляндію. Напевно, справа звички тупо.
Шведи здаються мені трошки холоднуватими, навіть холоднішими ніж німці - хоча охочіше на англійський переходять. Так воно дійсно в довготривалому побуті?
шведи поголовно ,від малих дітей і до девяносторічних пенсіонерів ,вільно володіють англійською вони не холодні,просто інші пс.німців органічно не переношу
Ну, це вічна європейська прихована заздрість менших народів до більших.)) А у випадку з німцями - ще й просто тупо вбита в наші голови на протязі поколінь. А українців в Шведії багато? Був якось в одного німця там на Моррюмі вроді - шикарний хлопака, закоханий в рибу і шведів. То в нього жінка несподівано українкою виявилась, але сумна історія - типова шмата, яку він забрав з публічного дому, тупо його використовувала і зневажала, думаю вже й киданула давно, блядь є блядь. Про українців вона знала мало.