Про спасіння

Discussion in 'Християнство' started by Levko, Apr 1, 2009.

?

Чи маєте ви впевненість в спасінні?

1. так

40 vote(s)
    50.0%
  2. ні

16 vote(s)
    20.0%
  3. яке таке "спасіння" ?

24 vote(s)
    30.0%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Bambook

Bambook Persona non grata

Навіщо ви говорите неправду? Нічого він не підставляє, хитрує як може.

Що за персональщина? Якби мене цікавило, за що мінуси, я б перепитав у приваті. Але для мене мінуси без коментаря нічого не означають.

А я й не насміхався. Намагаюся спровокувати Левка на те, щорб він нарешті почав давати прямі чесні відповіді. Як на мене, це благородна мета.

Я завжди стриманий у висловлюваннях.

2. yasam

yasam Well-Known Member

Той протестант напевне на Афоні православних надивився ))) Ото вже злющі дикарі ))) Нема ради )))

---------- Додано в 18:27 ---------- Попередній допис був написаний в 18:26 ----------

Мета благородна, але місія нєвиполніма

• Подобається Подобається x 1
  3. Bambook

Я все ж вірю в те, що Левко добра в душі людина і правда в його серці переможе...

4. Оля

Оля Старожилка форуму

Останнім часом у цій гілці я цього не помічаю. Нащо насміхатися і придумувати назву "неоп"ятидесятники"? Такої течії нема. Є п"ятидесятники. Церква, до якої я належу і Левко. І мені образливо, якщо з неї насміхаються. І хто? Інші ж християни. Будемо з"їдати одні других, замість нести Слово Боже невіруючим?

Та я бачу, що Ви його провокуєте. Причому, останнім часом - постійно. ;) І чого це він дає непрямі і нечесні відповіді? Він вже просто не знає, як Вам пояснити, щоб Ви зрозуміли, про спасіння. Я ж бачу. А Ви його звинувачуєте в нечесності... :sad:

5. yasam

yasam Well-Known Member

Після таких слів Левко і попав до неопятидесятників )))

6. Оля

Оля Старожилка форуму

А Левко те саме думає про Вас. :mocking:

7. yasam

yasam Well-Known Member

Правильно, чого ваші проповідники у китай не їхали нести Слово Боже. У християн заборонене прозелітство, виходить ви не християни! Всі ваші члени вже були християнами до "вашого навернення".

---------- Додано в 18:35 ---------- Попередній допис був написаний в 18:35 ----------

можна на цьому зупинитися

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

А як ви поясните у світі того розуміння оце:

35. Бо Я голодував був і ви нагодували Мене, прагнув і ви напоїли Мене, мандрівником Я був і Мене прийняли ви.
    36. Був нагий і Мене зодягли ви, слабував і Мене ви відвідали, у в'язниці Я був і прийшли ви до Мене.
    37. Тоді відповідять Йому праведні й скажуть: Господи, коли то Тебе ми голодного бачили і нагодували, або спрагненого і напоїли?
    (Від Матвія 25:35-37)

Добро тре робити?

• Подобається Подобається x 2
  9. yasam

yasam Well-Known Member

об'єктивно?

10. Оленa

Оленa Well-Known Member

Олю, він лише намагається 2000-річну церкву годувати молоком, не розуміючи, що молоко дорослим пити не пасує і шкідливо. Тверду їжу він не сприймає.:dntknw:

• Подобається Подобається x 3
  11. Bambook

Так ви ж не можете помічати, для того треба знати, що я хотів написати, і порівняти з тим, що написав ;)

Я його на добре провокую, а не на зле...

12. talavoda

talavoda Well-Known Member

Але коли блудний син повернувся до Батька, - в нього було одне бажання - служити... він і не думав про нагороду.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

зрівняли....:)

14. Оленa

Оленa Well-Known Member

Хто тут на форумі так сприймає? Якщо ви мене маєте на увазі, то одразу кажу, що це наклеп.

15. Оля

Оля Старожилка форуму

А Ви, Олено, не знаєте про кого в Біблії сказано, що "перші стануть останніми, а останні - першими" ? ;)

Він, вирісши в католицькій церкві і в католицькому середовищі, бачить, що там не те, що про тверду їжу не їдять, а й молока ще не напилися. Він ж вам постійно розказує про те, що і донині діється в його родині, в селі в церкві. То Ви ще мене могли би звинуватити, що я 100% не знаю, що там всередині у вас, бо і я, і мої батьки виросли в протестантському середовищі. Хоча на 90% я бачу стан справ і в православній, і в католицьких церквах. Хочете знати, що бачу? Тільки обрядність. Одиниці щось знають і розуміють. Я вже це говорила. Але за це мене заулюлюкали. :)

Ну і що, у Вашому розумінні є твердою їжою, яку він не сприймає, чи я?

16. yasam

yasam Well-Known Member

А ще сказано про лжевчителів, які будуть казати, тут Христос, я яким Христос заповідав не вірити.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Прийняти Ісуса Христа у своє життя - це не просто словесно погодитися з тим, що Він мій Спаситель. Це робити добро, помагати ближньому... це є хрест, який тре нести, як сказав Ісус: бери свій хрест і йди за Мною.
    А ще сказано, що дорога до Царства Небесного є вузька, а ще сказано, що Цапство Небесне тре брати силою.

А з історії церкви ми бачимо приклад перших християн-мучеників.

А для Левка все просто: просто прийняти дар.

В тому і вся різниця.

18. Оля

Оля Старожилка форуму

Гей! За що Бамбука забанили? о_О
    Якщо за розмови тут, то ми з Левком йому "по-неоп"ятидесятницьки" прощаємо. Правда, Левку? :) Ми йому ще
    не про все розказали. :)

19. yasam

yasam Well-Known Member

Я і 10 відсотків не бачу. Видно сліпенький.

---------- Додано в 19:04 ---------- Попередній допис був написаний в 19:03 ----------

Зате їм у раю нудно не буде ))), де служба, молитви і піснеспіви вічні.

---------- Додано в 19:06 ---------- Попередній допис був написаний в 19:04 ----------

Мученики не знали що все так просто (((

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

:good::haha:

Ось так, Олено!!! Чим молодша церква, чим менше їй віку, тим праведніша, бо останні стануть першими.

Вчіться! Як можна перекрутити Біблію на рівному місці!

---------- Додано в 19:10 ---------- Попередній допис був написаний в 19:06 ----------

Для Бамбука це краще у питаннях спасіння.:)))

---------- Додано в 19:11 ---------- Попередній допис був написаний в 19:10 ----------

• Подобається Подобається x 2
Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)