Я відазу підмітив, що Ви не така вже і ідіотка, як про себе кажете. Тому і списав купу паперу і чорнила на спілкування з Вами; А от чи справді я балабол тільки для власного его - це ще питання тоте
не тре до мене залицятися, я вже дама з дефектом) і ще таки попрошу - без балагану саме під цим постом - тут я не раджуся про колір стрінгів чи про те, як змінити орієнтацію. Посил первісного тексту був в іншому. Бо як буде забагато дурниць - просто видалю. Зрештою, кожен все одно вчиться на своїх помилках і за свої гроші
так. Зі своєю мамою. Але на такі теми є сенс радитися лише з тими, хто сам через таке переходив в реалі
Що ж, кожний має тільки те, чого він вартує. Не більше і не менше. зі На закінчення - мій дайджест з тлуща Всім здоров"я і добра!
Прошу пані, от тільки не треба прикриватися маленькими дітьми, та і взагалі дітьми. Ви були готові віддати свою дитину на тортури шліфмашинкою і ймовірно спотворити її зовнішність. І тільки прикрий для Вас особисто форс-мажор врятував її від цього. А Ви берете і кажете... Получилося, що Ваша дитина вартує своєї природньої зовнішністі, а Ви вартуєте того, до чого готові були привести дочку. А якщо вже Ви зачепили ДЦП, то Віка каже, що як це не прикро, але в цьому знову ж винувата найближча для дитини людина – матір. Якщо хочете, то за дитячий рак почитайте самі, щоб не виглядало, що у мене упереджене ставлення. Ну а Ви як думали – просто так, від ліхтаря, комусь дається відмінне здоров"я, а комусь хвороби? Як там колись казали: «Ми ковалі свого щастя». Добавлю: не тільки свого, а й щастя і здоров"я наших дітей. Не треба відразу шукати винуватого в своїх проблемах когось збоку. Починати треба від початку - тобто від себе. За все потрібно платити. І завжди треба бути готовим платити по максимуму. І від того нікуди не втечеш – це закон природи. Бо інакше буде бардак;
Щось колись казали про старого коня і молоденьку грядочку, котру цей кінь може файно виорати... Вже й не пам"ятаю, треба би попробувати...;
це вже занадто, @Gyppsy. Може з цим перейти в Релігію? Людина ясно назвала причину - лікар не розрахувала процедуру. Вибачаюсь, але взагалі нащо тут така активність людей, які не мали з цією процедурою справ. Ви точно не знаєте, як це жінці здобути такі проблеми, і порадити не можете. Правда, як і я не можу нічого порадити.
До чого тут релігія? Чому декотрі люди згадують релігію, віру і Бога тоді, коли вже припече? Чому не пам"ятати про Саваофа, Яхве, Аллаха, Ісуса, Будду і Вішну з Тором і Свараофом, Даждьбога і Ладу, Лєніна і Цеткін... і т. д. /на вибір кожному / кожний день і намагатися виконувати їхні приписи, а не при великій потребі /як правило, при скруті/. Чому не знайти кілька хвилин кожного дня і подякувати їм за все хороше, а стогнати і битися чолом до підлоги і просити тоді, коли погано? А якщо не можете порадити, то читайте і робіть висновки; А я намагаюся розкрутити цю тему з шліфовками, силіконами і вадаленням нижніх ребер по максимуму. І релігія тут не при ділі - є закони природи: "Нічо нізвідки не береться і нікуди не дівається", "Как аукнєтса так і отклікнєтса", "Як постелиш так і виспишся"... зі @Silver bullet, не злостіться на мене. А якщо хочете і вам від того стане краще - то злостіться на здоров"я;
я виходжу з розмови і з форуму як такого. Хотіла своїм прикладом застерегти інших - отримала відро гівна на голову. Злостивий незреалізований цигане, бумеранг - такий бумеранг. А дівчатам і жінкам - хай у вас буде все добре. І з лікарями теж
Це не гівно, це те, що Ви самі наробили і чого заслужили. Але Вам видніше; Я не Циган. Я Gyppsy. А Циган - то мій друг, мені до нього ще далеко /сподіваюся/ На рахунок бумерангу я з Вами погоджуюся. То вже мусет другий раз Ви таке робите за два ні, нє? Тим не менше - всього Вам найкращого. При нагоді і потребі заходіть до нас на каву; зі Прошу