І як у неї з іншими? Багато косяків? Якщо вона рукосрака, то таких випадків повинно бути вагон з причепом
Відчуваю, що без сокири, бензопили і байдарок - діла не буде. Бензопила і сокира будуть найближчими вихідними, а от байдарки...
Ціхо-ціхо, а тут помаліше і по порядку... Як часто у неї /у Вашої лікарші/ ставалося подібне з іншими пацієнтками?
Ну от бачите... А Ви берете і кажете... Чому ж Ви тоді ганьбите можливо хорошого лікаря? А до суду Ви не хочете звернутися?
радилась з адвокатом - там нічого довести не вийде. У нас судова система працює не так, як в розвинутих країнах. Ви ж самі не раз чули про серйозніші випадки: пацієнти в лікарнях вмирають через лікарську халатність, репортажі по тіві про це роблять - і що? а ніхєрась. А тут "всього лиш" мордочку плямками зробили. Подумаєш... як вона мені сказала: то можна косметикою прикрити.
Справа в тому, що я її розробляю це вже вдруге. Думаю, що все буде добре. Після того, як її мені склали до купи - було набагато гірше. Я тоді навіть ложку тримати не міг - вчився як мала дитина. Майже через 8 місяців, як і говорив лікар, розробив. Я навіть встиг на кілька тренувань в спортзал сходити в січні-лютому. Я вже навіть м’яча міг ловити цією однією рукою. Але потім настало 20 лютого і сталося те, що сталося. І тепер все майже спочатку. Але мене радує те, що після останньої операції, рука в мене краще працює, ніж тоді. Тому нікуди вона не подінеться з підводного човна - розробиться. І часу на це повинно піти менше, ніж минулого разу
Може і справді лікарка не така вже і винувата? Може це Ви самі не дотримувалися приписів, котрі, як я розумію, присутні хоча би на післяпроцедурному етапі?
якщо почитати про шліфовку, то знайдете, що гіпопігментація - це ускладнення, яке є наслідком неправильно виставлених параметрів. І, якщо вернутися до самого посту (ви мене вже починаєте дратувати - прям дєвачька, якій аби посперечатися для привернення уваги) - я так наголошувала на тому, щоб перед тим, як наважуватися на процедуру люди ДОБРЕ ПОДУМАЛИ. Бо може бути так, як у мене. А може і не бути. Готові до рузьгої рулєткі - фпірьот
Заходьте, будь ласка, і до інших розділів. Не звертайте дуже уваги на @Gyppsy. Він не тролить, то в нього така маніра спілкуватися.Він не зла людина. Я вас розумію. Сама боюся віддаватися в руки лікарям. Насамперед тому, що в нас, на відміну від Заходу, медицина - це така непробивна корпорація, з якою проста людина нічого не зробить по результату нанесеної шкоді. Судитися з ними роками - собі дорожче. Корпорація своїх не видає. А щодо меланінів - може, щось можна зробити?
ага, я вже в курсі, що у нас в країні "медицина - наука неточна". Моїй мамі свого часу при переливанні крові під час онкооперації занесли гепатит С. А те, що "Циган" - балабол для власного его - уже зрозуміла. На жаль, мої меланіни видохли. Я намагалася їх реанімувати в інших дерматологів... уви і ах
Як це "Не звертайте дуже уваги на @Gyppsy". А може я так залицяюся? О, @medwedo berlogsoni десь там щикнулося))) Нас так колись на курсах вчили. А колись вчили файно, шо нє?;