Я розумію, що є пріоритети. Дороги на війні - далеко не на першому місці, але влада ще до вторгнення любила красти на дорогах, тому так воно є. І ще розумію, що чим більше зброї, тим менше потрібно швидких. А кидати такі кошти на дороги і просити зброю - а може хтось дасть - це тупо.
часто кошти надаються З УМОВАМИ... (їх не можна витратити на зброю) ............ і от у Кабміну вибір: або роздати кожному - не по тисячі, а по десять тисяч... або витратити на інфраструктуру.........
Ти якийсь тупенький (як і належить зелупоголовому). Де ти агресію побачило у відповіді "я не люблю омарів та устриць"? А у питанні "що тебе ще цікавить з моїх звичок?"
У мене досвід протидії таким явищам. Мене не люблять чиновники і зедовбойоби як ти, бо я знаю закони і є паперовим бюрократом на пенсії: дайте папірець, що вам потрібен папірець. Маю звичку все зберігати у паперових копіях . Неодноразово допомагало при спілкуванні з довбойобами, схожими на вас, смарагдових
і я таких знаю... (головне - у будь-якій ситуації робити умний вигляд... полковники не бігають... це викликає паніку...) а скажи мені, любитель законів... захоплювати державні адміністрації - це на скільки років тягне ?
а знаєш чому ти не будеш модератором ? тому що це - робота... а в тебе руки не звідти ростуть... ти боїшся відповідальності