Что-то здесь не так: Разве в требованиях к кандидату в Президенты Украины уже нет пункта об обязательном высшем образовании? Иначе этого клоуна обязаны снять с выборов.
Хотел было сделать подборку перлов кандидата Добкина М.М., но ЦН меня уже опередил: Орфография и пунктуация сохранены. Игру Ахмета я как-то совсем не понимаю. То ли он решил уйти "под Путлера", надеясь, что лаптевидные олигархи его не порвут в клочья. То ли столь изящно сливает партия рыгивонялов, при этом давая сигнал новой власти, мол, я сливаю этих лохов вместе с их олухторатом, а вы меня не трогаете.
по итогу регистрации-шутов многовато...наводит на размышления..., может выборы таки хотят признать-"шутовскими"???
Проаналізував постать дарта вейдера. маю гадку, що то є проросійський кандидат. незважаючи на його заяви проти сепаратизму. мета просто відібрати голосів скільки вдасться. за цим усим начебто цирком стоїть кардер Script якого б мали судити у 2005 році. але за нього вписалися рєбята з партії районів. один з них нещодавна мерехтів в українському медіапросторі а про іншого я особисто нічого не знаю. але гугл знає То я думаю вони за Голубова вписались не за просто так. а тепер залегко можуть використати його партію у своїх брудних цілях. отака історія а як люди не знають цього бекграунду то будуть за дарта вейдера голусувати на приколі
Мені здається що Дарт Вейдер олігарх по стану душі і олігархічну систему ламати не буде. Крім того є велика небезпека що почне торг з Росією. Також бентежить лобіювання ним свого бізнесу і спецмит.
Тигипко, который еще в 2010 году говорил о том, что государственный язык в Украине должен быть один, теперь будет "делать русский вторым государственным"... Понимает, что на проукраинском поле урожай ему не светит, решил обработать электоральные поля ПР... http://glavnoe.ua/news/n171586 Пока основные участики выборов, как мне кажется, Порошенко, Тимошенко, Тигипко, Симоненко, остальные - оттянут часть голосов у этого квартета... Возможно, до выборов что-то изменится, но пока ...
я так зрозумів що ви президента вибрали....... взагалі не шкода часу на пусту болтовню .... може краще про серйозні речі поговорити
Так, Квай Гонджин розпізнав в Енакіні вибраного, згідно давнього пророцтва він повинен відновити баланс Сили. Ми збудуємо знову "Зірку Смерті" і нанесемо імперії удар!
"Добре співає" - ну звичайно це ж один з найголовніших обовязків президента, може їй краще йти на "Україна має талант". Не треба забувати, що президент керує збройними силами в країні, зі всіма випливаючими з цього повноваженнями. Думаю, якби вона була містром охорони здоров"я, від неї було би більше користі, а ніж як би вона стала президентом.
Мало хто знає, що гетьман був воєнно-політичним намісником польского короля на Україні. Так що , скажем дружно - " на*уй нужно" Ви знайшли його предвиборчу програму ?
Не пройшло і сто років, як Ромко дізнався. ---------- Додано в 09:04 ---------- Попередній допис був написаний в 09:01 ---------- Хай буде з нами Сила!
Ромко то знав з самого 91-року. Коли тряс за бари Парубія в парку Франка і пішов зі "Спадщини" І казав,що ніякої держави Україна - НЕМА. І зараз теж - НЕМА І не передбачається. Даремною була смерть Небесної Сотні,даремні сподівання мільйонів людей. Вибирайте собіі далі зі смердячого гамна боха. А я в ліс.
Колишня перша леді України Людмила Янукович буде балотуватись на посаду Президента України на позачергових виборах, що відбудуться 25 травня 2014 року. Про це стало відомо пізно ввечері 31 березня на Народному віче, що закінчилось цього дня у Донецьку. Як відомо, Людмила Янукович користується повагою серед донеччан через свою благодійну діяльність та турботу про потреби простих мешканців міста. Вона є головою Добродійного фонду «Від серця до серця», бере участь у всіх благодійних заходах, що проводяться у місті. Після того, як її чоловік, колишній Президент Віктор Янукович покинув Україну разом із своєю коханкою Любов'ю Полежай, Людмила Олександрівна не давала жодних коментарів пресі і її висування стало великою несподіванкою у лавах Партії Регіонів. Функціонери партії побоюються, що висока популярність Людмили Янукович на Донеччині може зашкодити офіційному кандидату від ПР Михайлу Добкіну, який має дуже низькі рейтинги у Донецькій та Луганський областях. Разом із тим, голова передвиборчого штабу Людмили Янукович сподівається, що її підтримають і в інших регіонах України: « Віктор Янукович зрадив не лише Україну, він зрадив свою дружину. Ми знаємо, що народ України співчуває Людмилі Олександрівні і віримо, що її кандидатура є такою, що зможе об'єднати Східну і Західну Україну у цей непростий для нашої Батьківщини час. »