не, ну судимость ее таки полит.заказ-дело шито белыми нитками... Беда в том, что амбиции-ни сколь не изменились...(и активно хотят слухи про ее недавнее общение с Путиным..)
Трохи слухав промову Тимошенко. Бореться з олігархами, бореться з корупцією. Пригадалась промова Брєжнєва на якомусь зїзді. І слова "у нас паявілісь прізнакі бєзхозяйствєності. А з бєсхозяйсвєностью как ізвєсно, нада бароться". ---------- Додано в 14:59 ---------- Попередній допис був написаний в 14:57 ---------- Думаю, вона просто не змінилась. Памятаю її з кінця 90-х. Той же пафос, таж риторика.
Бджоли проти меду? А сама Юля типу бідна, нещасна і без грошей. Чесно кажучи, мене від неї вже нудить. Персі, то якийсь першоквітневий жарт?
Блін) Всю інтригу зруйнували...Мадли бути такі непередбачувані вибори, а звелось все до Юля чи Петя)) А все ж дивовижно Петя піднявся, не даремно ходив на Майдан в народ ше з Листопада) А от з триїцарі майдан зіграв злу шутку...
https://www.facebook.com/photo.php?v=10202024968840731&set=vb.1081489628&type=2&theater Читайте по губах Тігіпка ) Всі бачать однаково? )))
Интересно хотябы почитать, с чем идут-то в президенты? Допустим планы Гриценко я знаю, я за него голосовал, про планы Порошенко - догадываюсь, про планы Богомолец - ни сном ни духом. Рыгов на ночь и перед едой не читаю . Вообщем, программы уже есть, али где?
А навіщо вони вам ті програми? Вони мають якесь значення? Ось і Янукович мав вже програму. Хоч одне слово було виконано? А ще хтось десять років тому обіцяв бандитам нари...
а я сомневаюсь по поводу Юли...неужто так раз....и сразу во второй тур-у нее не такой уж и высокий рейтинг...