Жидяра, ти намагаєшся увести розмову кудись. Те, що гундосе жиденя з жідівською кодлою тільки крадуть та брешуть- ти "не помітив".
Вкраїнчики повинні нажертися цього лайна по потилицю. Може, тоді хоч трохи порозумнішають. Хоча- це дуже сумнівно.
Портніков так і сказав, українці мають випити цю гірку чашу до кінця. ----------------------------------------------------------------------------- До всіх не дійде, до 10% все одно залишаться, але це вже буде не погано.
Щось я сумніваюся. Жидва вже влаштовувала Голодомор та репресії в Україні. І що? Вкраїнчики радо притягнули знову жидів у владу. Ось Польща- чудово живе. У владі- жодного жида, навіть на місцевих рівнях. Хоча по кількості жидви- майже паритет з Україною (у Польщі- десь 20 тисяч жидів живе, в Україні- близько 50 тисяч).
Хоча би Квасневский хто? Яка статистика Нью-Йорк, Варшава, Одеса...? Як казазав Червоненко: "Я українець єврейського походження".
Квасневський поляк. А зелемський- жид. Щодо статистики- то я написав: у Польщі близько 20 тисяч жидів. В Україні- близько 50 тисяч. У Польщі у владі жодного жида, в Україні- купа жидів пасеться.
Питань до шкідника більше, ніж життів мають українці: Де ракети, Де антибалістика, Куди дів мільярди на фортифікації, чисте небо, антидронові програми, 3-рівневий захист енергооб'єктів, Чому провалена підготовка до зими, Де блекаут на москві, Чому не виконаний наказ по знищенню Кримського мосту, В якому унітазі плани перемоги, стійкості, процвітання, безпекові угоди і саміти миру, Чому не сидять Баканов, Єрмак, Чернишов, Галущенко, Татаров, Умєров, Верещук, Хто такий Вова і Чому кооператив Династія не передали військовому шпиталю. Чому в воюючій країні досі не призначені Міністр оборони Голова СБУ Посол в США Причина хаосу в управлінні державою це кричуща некомпетентність і агресивний нарцисизм президента.(с)
Кваснєвський такий же, як Едіта П'єха чи Анжеліка Варум, може "єврей" і "жид" - різні речі? Колись і Червоненко казав, що він українець єврейського походження. Євреї ж бувають у 4 расах.