Лаптоша, не міряй по собі. Це ти випрошуєш у обрізанця "канхвєтку ніхуйову, "Тузік" вкусний". То смокчи.
Мерц запропонував прияняти Україну у ЄС асоційованим членом. Без права голосу, але з доступом до європейського ринку та підпорядкування європейським правилам. Вангую- жиденя відмовиться. Бо тоді відпадає можливість дерибанити бюджет та красти жидівській кодлі.
100%, будуть казати, нам не треба подачки. І тут, зебобіки знову згадають потужну потужність і рейтинг З зросте на 1,5%. А тим часом, зе-влада наносить потужний удар пуйлу: В Одесу призначили зелену владу щоб не крала як колишня. Одеська мерія виділяє 2,2 мільйона гривен на перерахунок дерев, кущів і газонів у київському районі Одеси: підрядник повинен перерахувати посадки, визначити їхній тип, вік і стан, а також запланувати завершення робіт до кінця жовтня 2026 року.
Далі порохоботи псують повітря, Коли закінчиться війна, дуже ймовірно, що Зеленського переоберуть, але чи єдина альтернатива Порошенко.
Підривна робота триває, у Міноборони вилучають 40 млрд гривень, поки що це лише перше читання. ЄС голосувала проти Юрій Луценко Вилучення з бюджету Міноборони 40 млрд грн - шокуюча новина для всіх, хто стикається з проблемами Армії і пробує їх вирішити донатом. Воістину, одні віддають останнє, а інші крадуть до останнього. Не менш шокуючим є те, що Кабмін, за погодженням з Міноборони, вирішив передати ці кошти Резервному фонду, з якого фінансуються популістичні програми Зеленського. Фінансувати є-бачки замість ракет, кешбек замість РЕБ, вовину тисячу замість пікапів - абсолютне зло. Україна давно між 2 вогнями: російських ракет з одного боку і владного популізму та корупції - з іншого. Але це вперше, коли Армії не просто дали недостатньо, а тупо забрали... Я думаю, однією із ключових задач наступного Президента буде створення Вищого військового суду, який має розглядати справи тих, хто поміняв армію на асфальт до вторгнення і продовжував мародерство всі роки війни.
Суд заарештував майно компанії «УкрАрмоТех»: підозрюють у постачанні бракованих засобів РЕБ та завищенні цін на комплектуючі Шевченківський районний суд Києва в рамках слідства заарештував усі банківські рахунки ТОВ «УкрАрмоТех», що постачало Силам оборони бронемашини GYURZA з комплектуючими за завищеними на 15-230% цінами та з неякісним обладнанням для протидії дронам. Про це йдеться у матеріалах, оприлюднених (https://reyestr.court.gov.ua/Review/136726360) у Єдиному державному реєстрі судових рішень. Нюанс у тому, що це компанія, яку неформально контролює... Міндіч. Все, до чого він доторкається перетворюється на лайно. Справжній Антимідас. А для кого працював Міндіч? Питання риторичне...
я вже давно в нього виріс. Колись мій дядечко покійний дуже сильно любив мене за щоку тягати. І я такий самий - всіх племінників за щоки перетягав)))
Тільки одне "але"- на фото не племінники, а сторонні хлопці. Які навіть у табло засвітити не можуть. Уявіть собі- Ви на вулиці підходите до групи незнайомих хлопців, і тягаєте їх за щоки. Питання- наскільки у Вас після цього здоровля впаде?