Президент Зеленський

Discussion in 'Політика і політики' started by Bombus, Mar 2, 2022.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Нафта і газ і їх зростання в усьому світі, ясно які причини.

2. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Довбойобе, ще раз, та повільно- у Польщі нема різкого росту цін. Минулорічні яблука не подорожчали (з чого би їм дорожчати?), на відміну від Зелебобії. Навіть проїзд у транспорті не подорожчав, хоча пальне- так. Що з поляками "не те", йододефіцитне?

3. MayorMayor

Так, ти коробка гівна.

4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Якщо перевізник доставляв картоплю, платив за солярку 90 грн. за літр, буде продавати картоплю за 10 грн?

5. MayorMayor

Ось подобається мені цей дегенерат з його "питаннями", які нічого спільного з реальністю не мають.))) Йододефіцитне, ще раз, два рази, та повільно: у Польщі минулорічні яблука не подорожчали. Те, що вас "грають" під різними приводами, а ви-дегенерати це підтримуєте та виправдовуєте- особисто ваша статева справа.

6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Єврей Зеленський - шанована людина серед арабських шейхів.
    Цікаво, як це все вкладається в головах порохоботів?
    Втім, я читати не буду, можете не відповідати. Я вже багато місяців обходжуся без читання дописів (якщо не сказати - висерів) від ненависників нинішнього українського Президента і почуваю себе цілком добре.

View: https://youtu.be/CCemGzersYY?t=10

7. MayorMayor

Глибоко ти лизнув. Тобі-довбню можна. А ось що пише людина, трохи обізнана у близькосхідних справах:

Принц ще відпрацьовує свою частину програми, а присутні арабські міністри навіть не приховують цілковитої байдужості.
    Я часто був учасником подібних (тільки реально змістовних) переговорів, у тому числі і в Ер-Ріяді.
    Тож може запевнити, що байдужість — це не норма.
    Переважно, якщо є на що, реагують і зацікавлено вслухаються всі присутні. А якщо нема...

8. MayorMayor

А поки дегенерат-Мєдвєдо облизує обрізаного, один з гаманців жиденятка Юзік купує квартиру в Іспаніі та забігає туди від карної справи. Яка несподіванка!

9. MayorMayor

а де твій аватар? :)