Заходить якось громадянин раші Шейтельман у Кабмін і говорить - дайте мені мільярд євро я буду фламінго випускати. Премʼєр запрошує міністра оборони і говорить - До нас випадково приїхав товариш , який продавав нерухомість під Москвою і хоче випускати ракети . Та й директор фірми вже є - виготовляла скульптури з бетону. - Супер! Президент мені вже говорив , що для таких людей він випросив мільярд євро у наших партнерів. Вперед! І це не анекдот ! Це зараз відбувається в Україні.
Місяць тому одному песиголовцю, що лаявся на мене, сказав:"дивись, щоб твій язик не відсох!". Місяць його вже не бачу.
Так, так... Треба було думати тоді, але маємо те, що маємо, Ось відео . Цікаве, особливо для вас з 6-10 хв. Росіяни обвинувачують українців, це не скинули Зеленського і тому страждають. Мабудь ви почули їх і хочете захаркати Зеленського. Він, заісно, фрукт ще той, але аідповість за свої дії і дії своїх друзів після того, як росія впаде. Втямить це собі і харкив'янчику намотайте на причинне місце. View: https://youtu.be/WgQhgQpIcu4?si=Lvxf5kUNSIUYeR3k
Лаптоша, ми усі знаємо, що ти дегенерат. Тобі не треба це постійно доводити. Якщо для тебе декілька сотень втрат дорівнюють декільком сотням тисяч- то ти просто взірець дегенерата.
А тепер поясни яке відношення це має до Зеленського? Зеленський робив що міг: - Закрив ракетну програму - Набрав у керівництво зрадників і корупціонерів-злодіїв - розмінував Чонгар - зробив дороги для ворога і шатли - дивився Путіну в очі і казав перестать стрєлять - звільнив успішного Залужного і призначив москаля Головнокомандуючим. - брехав про Фламінго - як наслідок, Україна втратила багато людей і території. Хтось скаже, але ж він не втік! А от Янукович втік і що це дало Пуйлу? Нічого! Тому Зеленський не втік, щоб контролювати здачу України. Договорняк в Омані діє!