А, ну нехай жилівська кодла краде й надалі. Бачу, у тебе-дегенерата світла дуже багато. Кацапи зменшать.
А ви стрілочник і любитель "переводити стрілки"? Вже інші винні? Є вина влади, хоча би загальна інформація що і де відремонтували, чим не привід ворогу виправити свою помилку.
Дегенерате, що ти верзеш? Що за потік свідомості я бачу? Щодо першого твого питання- я сторонній спостерігач. Дуже кумедно спостерігати за вами-мавпами.
Розповіли про людей Порошенка, наприклад, Мамчур, віддав зеленим чоловічкам літаки і вертольоти, що зберігались у Криму, показово декілька днів пробув у російському полоні, показово перейшовся з прапором під виконання гімну і пішов у партію БПП.
Ага, Мамчур - людина Порошенка. Який художній свист!!!! Ще скажи, друг Порошенка. Ось цікаво: Друг Баканова: Іван та Наумов отримали КЕШ з Росії. Вони ВТЕКЛИ ПЕРЕД ВІЙНОЮ.Вивезено 6 АВТО ГОТІВКИ
Черговий постріл в ногу Зеленського: Колишнього заступника Єрмака Ростислава Шурму викрили у крадіжці 141,3 млн грн за "зеленим" тарифом на окупованих територіях. НАБУ виявило схему розкрадання коштів на окупованих територіях. Фігурантами є 9 осіб, включаючи Шурму, його брата та топ-менеджерів підконтрольних компаній. Підприємства фіктивно декларували виробництво електроенергії, отримували виплати і виводили гроші через пов'язані структури. П.С. Юлія Тимошенко збирається подавати до суду на НАБУ та САП. Висновків не буде. Щодо Тимошенко, я їх зробив давним-давно. За що вона мене і обожнює просто.
Тоді був тренд на ком.батів, добробатів, деякі виборці говорили, що красти не будуть і нікому не дадуть, а як потім розчарували Мосійчук, Береза, Савченко...
Кумедно. Вкраїнчики роздирають собі сраки проти міфічного "Вальцмана", але смокчуть обрізаного прутня у калірованого жида Зельцмана.
Ну гундосе жиденя переламало той тренд, і потягнуло у владу весільних фотографів, коучів з мінету, мавпочку з Сухумського віварію та інший спецвідлов.