Президент Зеленський

Discussion in 'Політика і політики' started by Bombus, Mar 2, 2022.

1. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

По такій (і усякій нормальній логіці) була не війна. А дрібні сутички. Від яких вкраїнчики дуже "втомилися". Ну ось зараз ви-довбойоби і віддихаєте. У тебе світло появилося, що ти в інтернет вилізло, недолуге?

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Іван Баканов - складова схем розкрадання в СБУ! Недовчений лейтенант, керманич СБУ і особистий друг Зеленського, який призначав шпигунів в СБУ і замість тюремних нар отримав чомусь ліцензію адвоката.
    Пане ЗЕЛЕНСЬКИЙ! Ви про нього, як і про Міндіча, теж нічого не знали?!!
    Господи! Як цей кагал зелених злодіїв ЗАЄ..АВ всю Україну!!!
    Borislav Bereza
    Вчора ввечері я виклав кадр з відео і запропонував впізнати людину, яка на ньому рахує пачки грошей. Першими цю людину впізнали на 4-му поверху ОП. А як було Володимир Зеленський не зможе сказати, що він про нього не знав, як в історії з Міндічгейтом. Чому? Подивіться відео і зрозумієте. Бо він добре знає людину, яка буде давати покази.
    В циклі будуть документи, фото, відео і аудиофіксація злочинів. Будуть особисті свідчення, про передачу неправомірної вигоди вищим посадовим особам країни, про торгівлю санкціями, про контроль контрабанди та про схеми вимагання грошей з бізнесу. І до речі, людина готова надати ці покази НАБУ та Спеціалізована антикорупційна прокуратура і передати всі докази цим антикорупційним органам. А там такий архів, що навіть я здивувався.
    Вони прийшли, щоб грабувати державу. В них вдалося. Але я не бачу причини, щоб мовчати про це.
    Тож, сьогодні, о 19-00, на моєму YouTube вийде перша серія.

3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Під якою категорією котли в Ілловайську і Дебальцевому?
    З приводу світла, чув на деяких радіоефірах, що де тут справедливість, не тільки прифронтові міста, навіть Київ майже у темряві, а на заході світло майже цілодобово, тепер все інакше.

4. MayorMayor

"Котел " на дві роти? Ти серйозно?

5. MayorMayor

А щодо світла- твоє світло у Міндіча та іншої зеленої жидви. Питай у них.

6. Lanktocha

Підкосити під дурака і зіскочити з незручнної теми?
    Не вважав не не вважаю ідеальною кандидатуру Зеленського, як і не панацея Порошенко!

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Пана внизу звати Сергій Ваганян. Усіх квартальних «діячів» він знає багато років, був з ними у дружніх стосунках.
    Щойно він розповів у інтервʼю Березі, що Наумов, Svitlana Samarska

Щойно він розповів у інтервʼю Березі, що Наумов, зрадник України, якому Зеленський у 2020 році присвоїв перше в історії СБУ звання бригадного генерала і Баканов, найкращий друг Зеленського, якого сам Зеленський характеризував, як «найчеснішого голову СБУ за час незалежності», не просто цілеспрямовано зрадили державу на користь московитів, а і вибудували всередині справжню мафію, мафіозну структуру.
    - Я щомісяця заносив у СБУ кілька мільйонів доларів(!), - каже Ваганян.
    Надав фото, де Баканов тримає у руках ці «цеглини» купюр, скріни переписки з Наумовим тощо.

А він же такий був не один.
    І, головне: ЗЕЛЕНСЬКИЙ ВСЕ ЗНАВ!
    Я вже не вірю, що в цього зеленого пекла є дно. Я вже не вірю, що ми з нього виберемось.
    Svitlana Samarska

8. MayorMayor

Дегенерате, яка "незручна тема"? Те. що ти довбойоб- видно одразу. Ти ще про тактичне оточення відділення або бойової трійки почни варнякать, що це- "котел". І насрати, що ти там собі вважаєш. Ти сидиш без світла (і ваша влада вже озвучує, що будеш сидіти і без газу), а жидівська кодла "знімає" мільярди. Кожному-своє. Тобі, як дегенерату- погане своє.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Якщо ви в своїй святій наївності подумали, що після всіх уже відомих нам викриттів фактів корупції зеленої команди ми побачили дно беззаконня і корупції і зараз почнемо відштовхуватись від нього на поверхню, то ви жорстоко помилились, - до дна ще далеко... Нове відео Борислава Берези це підтверджує... І це тільки задокументовані факти довоєнного періоду мародерства команди Зеленського, - що вспливе під час війни на закупках і розкраданні зброї страшно навіть уявити...
    І тут маю безліч питань до НАБУ, - ЧОМУ ВИ ЦЬОГО НЕ БАЧИЛИ І ДО ЦИХ ПІР НЕ РОЗСЛІДУЄТЕ ??!! Що це за херня ?!
    Sofiya Fedyna
    Інформаційна бомба: бізнесмен Сергій Ваганян заявив про систему рекету всередині СБУ, «телефонне право» Баканова та вплив агента Кремля Наумова
    На каналі Борислава Берези вийшло резонансне інтерв’ю з бізнесменом Сергієм Ваганяном — колишнім другом Івана Баканова та зрадника Андрія Наумова. У інтерв’ю бізнесмен заявляє про системні незаконні схеми, які, за його словами, у 2020–2021 роках контролювали Іван Баканов та Андрій Наумов.
    Я не буду зараз оцінювати моральну складову учасника схеми "по той бік", зараз важливо висвітлити факти кричущої системи всередині СБУ, яка займалась рекетом, як у бандитських 90-х.
    Свідчення Ваганяна:
    [​IMG]«Баканова і Наумова розділити неможливо. Службою фактично керував Наумов, а Баканов був лише портретом СБУ»
    [​IMG]«Вони мене добровільно-примусово доїли. Телефонне право працювало ідеально»
    За словами бізнесмена, його добровільно-примусово втягнули у фінансову «співпрацю»: спочатку це були подарунки — меблі, броньовані авто, коштовності, а згодом — 30–50% з прибутку. В обмін обіцяли безперешкодну роботу та відсутність обшуків.
    [​IMG]Після конфлікту, коли його спробували «кинути», Ваганян почав фіксувати порушення та передавати інформацію в НАБУ.
    [​IMG]«Мені двічі погрожували ліквідацією, був замах на мене. Розслідування замахів фактично не було»
    [​IMG]«Я не єдиний такий бізнесмен. Деяких, хто намагався захиститись, ліквідували»
    [​IMG]Він також стверджує, що люди Наумова досі залишаються в СБУ, а сам він зберігає вплив на правоохоронну систему.
    [​IMG]Посада за $20 млн
    У червні 2021 року Ваганяну втретє запропонували очолити Одеську ОДА. Пропозиція була «твердою» — ціна $20 млн. Коли він відповів, що не має таких коштів і посада йому не потрібна, йому заявили, що «у тебе товару на $44 млн» — усі активи, підприємства та бенефіціари були детально прораховані.
    [​IMG]Торгівля санкціями
    За словами Ваганяна, у схемах «торгували санкціями» — не лише накладенням, а й зняттям або ненакладенням. При цьому учасники, за його твердженням, не розуміли, як реально працює механізм санкцій.
    [​IMG]Контрабанда і «монополія»
    Окремий проєкт Наумова і Баканова, за свідченням бізнесмена, стосувався імпорту електроніки та товарів широкого вжитку: усіх гравців заводили через Сашу Акста («німця»), без сплати податків. Сотні мільйонів гривень щомісяця не надходили до бюджету й, за словами Ваганяна, осідали в кишенях Акста, Наумова та Баканова.
    [​IMG]Санкції проти конкурентів
    Коли частина бізнесу відмовилась «заходити» у схему, Акст, за твердженням Ваганяна, запропонував використати санкції РНБО.
    Його люди підготували досьє на конкурентів, передали Наумову; документи «допрацювали в СБУ» і спрямували в РНБО.
    Продавали навіть час, щоб люди встигли переписати все, до того як будуть накладені санкції. Прикладом є бізнесмен Вадим Єрмолаєв, бізнес якогось де-юре є під санкціями, а де-факто працює і спрівпрацює з державними замовленнями.
    [​IMG] Про роль Баканова
    «Баканова цікавили лише кошти: йому називали фінальний результат — і він погоджувався»
    В ефірі було показано фото: гроші, які, за словами Ваганяна, рахував Баканов; кошти на столі у Наумова; спільні фото з особистих заходів; гроші в броньованому авто Баканова. Відео обіцяють оприлюднити згодом.
    Це інтерв’ю Берези — це не просто свідчення, а пряме публічне звинувачення у системній корупції, рекеті та зраді на найвищому рівні.
    Що скажете, Володимире Зеленський? Як вам покривати свого друга, який, можливо досі, отримує відкати?

[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

11. MayorMayor

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

13. MayorMayor

• Подобається Подобається x 1
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну це ж людина Зеленського. Ім'я його - Тимур, а прізвище справжнє зовсім інше. Чисте "українське".

15. MayorMayor

Земерзота робила і робить усе на знищення України. Але- вкраїнчики смокчуть обрізаного і їм подобається.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ох зараз буде....

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Публічні свідчення українського бізнесмена Сергія Ваганяна, озвучені в інтерв’ю на YouTube-каналі Borislav Bereza, стали підставою для звернення народних депутатів від фракції «Європейська солідарність» до НАБУ із проханням з’ясувати, чи будуть відкриті кримінальні провадження за оприлюдненими фактами.
    Чекаємо на реакцію правоохоронців, а ще більше - на реакцію того, хто несе повну відповідальність за призначення, просування, підтримку і опіку цих мерзотників...
    Після Міндічгейту це другий мега-скандал у найближчому оточенні Зеленського і не останній....

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

19. MayorMayor

Зеленський 20 травня 2020 про свого друга Баканова:

"Такого чесного голови Служби безпеки України ніколи не було".

Вкраїнчики продовжують смоктати обрізаного прутня.

20. Lanktocha

Вже відрубували руки, хто крав у армії?

а де твій аватар? :)