Чернишов, Міндіч, Цукерман, Шефір, Штілерман, та купа іншої жидви. Вкраїнчики, а чого це жидва так розійшлася, краде, як не в себе? Чи не тому, що булава у главжида?
Порохоботи знову починають, що не так проголосували у 2019, а було би ще у 2014 після анексії Криму не мамлив би Обама, Меркель не тільки би проявляла занепокоєння і символічні санкції, у пуйла була би можливість бомбити Сирію і починати АТО?
Нагадаю зелупоголовим. До Бучі, Ірпіня, Гостомеля і інших кривавих місць залишається місяць. Гундосе жиденя вже має інформацію про напад рашки від директора ЦРУ. Вже Скумбрія пакує валізи а для мамирими та татосруля куплена вілла. Що робить саме жиденя?-Правильно, розважається.
Лаптоша, знаєш чому при Порошенку не було б ТАКОЇ війни і розрухи? Тому що Порошенко ніколи б такого не зробив:
Дегенерате, скільки українських міст та сіл було зруйновано вщент, та скільки сотень тисяч українців загинуло під час АТО?
Не кричіть на Бубочку, він не знав, що росіяни звіри, що вони підуть на нас війною. Зеленський передав на москву перелік критичних енергооб'єктів України тому, що бачив мир в "21" путіна. Московити невдячні, обдурили його. Дайте йому ще 2-3 зими, він навчиться. Якщо Голобородько з другого разу не закінчить війну і не захистить об'єкти - він піде. Можливо. Зуб дає. А взагалі, звинувачувати непричетних у власних злочинах - це методичка гебні. Може Зеленський агент фсб? А хто ж це наробив, га, шлунки?(с)
Сьогодні у найвеличнішого буде чудовий вечірній перегляд))) ------------------- Вчора ввечері я виклав кадр з відео і запропонував впізнати людину, яка на ньому рахує пачки грошей. Першими цю людину впізнали на 4-му поверху ОП. А як було Володимиру Зеленському не впізнати свого друзяку та однокашника - Ваню Баканова? І Ваню він впізнав і диван в кабінеті Голови Служби безпеки України. І навіть вже реакція є. Але на вихід відео сьогодні о 19-00 на моєму YouTube - це ніяк не повпливає. Більше того, якщо щось трапиться, то відео вийде на інших 6 акаунтах людей, з якими я про це домовився. Тоді охоплення буде набагато більше. Так що сьогодні о 19-00 ви зможете побачити 1 серію розслідування про те, як близкий друг і товариш президента разом з Наумовим організували велике організоване злочинне угрупування в СБУ. І Володимир Зеленський не зможе сказати, що він про нього не знав, як в історії з Міндічгейтом. Чому? Подивіться відео і зрозумієте. Бо він добре знає людину, яка буде давати покази. В циклі будуть документи, фото, відео і аудиофіксація злочинів. Будуть особисті свідчення, про передачу неправомірної вигоди вищим посадовим особам країни, про торгівлю санкціями, про контроль контрабанди та про схеми вимагання грошей з бізнесу. І до речі, людина готова надати ці покази НАБУ та Спеціалізована антикорупційна прокуратура і передати всі докази цим антикорупційним органам. А там такий архів, що навіть я здивувався. Вони прийшли, щоб грабувати державу. В них вдалося. Але я не бачу причини, щоб мовчати про це. Тож, сьогодні, о 19-00, на моєму YouTube вийде перша серія. Береза Ух, як цікаво!