Наступні вибори Президента США будуть проводитися у листопаді 2028 року. Інавгурація новообранного Президента- у січні 2029. Жиденя сподівається просидіти на троні до цього часу?
Жиденя ніколи не мало розуму (окрім для красти). Від цього козиря якщо відмовлятись- то явно не на початку перемовин, а у відповідь на якісь рішення на користь України. Хоча- гундосому жидку могли пригрозити витягнути брудне коррупційне лайно, і воно відразу попливло.
Там є нюанси, може українська сторона показує свою готовність до миру, навідміну від путінархів, ну і більше 300 голосів у парламенті для зміни у Конституцію Зеленський не набере.
Логіка Зелемського: я проєбав країну, а винні в цьому ви, українці. А нахуя ви за мене голосували? Не бачили, що я дурачьок чи шо? https://x.com/i/status/2001364495600619558
Ну "ахуєть, дайтє двє". За часів Пороха мінувалась лінія зіткнення, був замінований Чонгар, кількість загиблих вимірювалася ліченими десятками на рік. Обрали "менше зло"- і тільки в одному Маріуполі закопали більше 100 тисяч.
Я думав інакше, але такий вибір зробила більшість. І Порошенко би пальцем посварився і всі би боялися.
Для росії Порошенко як Президент України був би манною небесною. Зморили б. Та й компромат на Петра є в Москві напевне. Тоді в Мінську Порошенка (товстого, діабетика з гемороєм в місці) взяли змором. Цілу ніч мурижили, поки домовленості не підписав. А Зеленського змором не візьмеш, він сам кого хочеш заморить. Сценічна витримка. Годинами на сцені, репетиції, дублі, зйомки... І молодий крім того. Залізні нерви, залізне здоров'я. І немає жодного компромату. Крім того, що обзивають наркоманом, піаністом оригінального жанру та хрипатим. Вже який тиждень мотається по всьому світу, зустрічі з різними керівниками країн, причому відповідальні зустрічі. Та ще й під Куп'янськом встиг Пуйлу середній палець (яким на роялі грав) показати. Зараз от, здається, Європа вирішила-таки профінансувати російськими грішми Українську армію. Дай-то Бог.
Не БРЕШИ!!! Ось хотіли москалі: Жириновський підтримує Володимира Зеленського А я б хотів, щоб ми жили при мінських угодах. Не було широкомасштабної, не було стільки загиблих, поранених і полонених. Що запропонував Зеленський замість мінських угод? Війну з шашликами? Він просто тупий. Побачимо які угоди будуть зараз і скільки території ми втратимо з його сценічною витримкою. Ага, 28 безпекових угод, абсолютно безкорисних. Це від Зелі ніяк не залежить.
Пальцем (середнім) по клавішам - то Зеля спеціаліст. А при Порошенку не було таких людських жертв. І це його заслуга.
А класно Зеленський сказав! Путін хоче миру. Але коли він побачить, що ви не даєте Україні російські заморожені активи, він зрозуміє, що у України не буде достатньо ресурсів, щоб чинити росії опір. Тоді він продовжить війну, Україна змушена буде відступати через недостатню кількість дронів та іншого озброєння, і захоче дійти до ваших кордонів. Тому не дуріть, а давайте гроші, і у України буде чим воювати з росією. Путін побачить, що Україну не здолати, і справді захоче миру. Я переказав своїми словами суть сказаного Зеленським. І навіть коли допустити, що Зеленський при цьому наживеться особисто, хоча я в це не вірю, оскільки жодних ознак його особистого збагачення не видно, то треба вміти зробити так, щоб дали гроші. І дадуть. Це вам не цигаретлики львівської тютюнової фабрики шовгати через кордон вперемішку з цукерками.