Боголюбов, Коломойський, брати Шефіри... Зараз довгоносиків чимало біля корита і ржуть з дурних українчиків.
Вже говорили, що такий друг пуйла і може його задобрити Орбан і коли обстрілювали Мукачеве, Орбан сидів як сливка в задниці. Коли кваліфікований дипломат Порошенко при авторитетних свідках Меркель і Олланд засідали у Мінську, у цей час штурмували Дебальцеве а деякі порохоботии кричали, що візьмуть Дебальцеве і буде мир і де він?
Йододефіцитне, хто що коли казав, хто і коли кричав?Голоси у твоїй тупій макітрі? І твій лікуючий психіатр це знає, а якщо знає, то чому він курс галоперідолу тобі призупинив? Лаптоша, це зветься маніпуляція- "вже говорили". Але тому, що ти тупеньке, то і маніпуляція у тебе тупенька.
У мене лікуючий лікар не психіатр і не психотерапевт, в чому між ними різниця ми ітак не почуємо, такі у нас "мудрі" крикуни. Звідки таке знання психотворних препаратів? Для чого перетворювати дискусію в особисте гівнометання?
Лаптоша, яка "дискучія" можлива з тобою-довбойобом? Ти взагалі про що? Щодо "знання препаратів"- це зайвий доказ того, що ти довбойоб. Галоперідол використовувався у психіатрічних лікарнях совку. Цим препаратом робили з дисидентів овочів. І любий, хто цікавився дисидентським рухом у совку- знає назву цього препарату. Окрім тебе. Але тобі можна- ти довбойоб. Ну і щодо лікаря- так, для таких довбойобів, як ти, психіатр не потрібен. Краще відразу патологоанатом.
Звернули увагу, як у недавньому виступі у "Дизель-шоу", яке є конкурентом "Кварталу 95", був жарт, що у нас веселий народ, судячи з минулих виборів, хочеться розраховувати по майбутніх виборах, будемо бачити, що народ і розумний. Я не можу уявити, щоб у президенти балатувався і мав би багато виборців Єгор Крутоголов чи Олександр Бережок.
Я взагалі не дивлюся обидва щоу, а дизель то взагалі, після того, як там була експансія руского алкоголізму під проводом Писаренка та Нікішина. Думаю, що наврядчи народ порозумнішав після того, як тоді смішно було, так і зараз. Не наржалися ще(
Виявляється, за розформування танкової бригади під Житомиром, картопленпюрер пообіцяв гундосому недоноску надати дизпаливо та бітум для доріг. По цим дорогам кацапи потім котилися до Києва.
Нікішин і Писаренко вже у далекому минулому. Добавились там зірки західноукраїнського КВН, як Ілля Клим, актори театру і кіно, як Назар Задніпровський, Лілія Ребрик.
Порохоботи як Трам-пам-пам, той заявляє, що якби він, пуйло би не напав і ніякої війни би не було і нічого, що вже не один рік він при владі і війна продовжується. Порохоботи- при Порошенку війни би не було і нічого, що війна була і тоді. Інрший сценарій та інші методи, не факт, що не було би війни.