Не все так однозначно, вже думали, для пуйла авторитетні і він буде рахуватися з азербайджанцем Алієвим, але де там, чи такий страшний Трам-пам-пам, але ні, пуйлу своє робити, але дурень дуркою багатіє, боти вірять, Порошенко би пальцем посварився.
Порошенко не дозволяв собі срати на Конституцію. А Зеленський двічі висрався, а ти йому полижеш дупу: Стаття 4. В Україні існує єдине громадянство. Підстави набуття і припинення громадянства України визначаються законом. Стаття 103 Конституції України визначає порядок обрання та перебування на посаді Президента України. Вона встановлює, що Президент обирається громадянами України на основі загального, рівного і прямого виборчого права шляхом таємного голосування строком на п'ять років.
У дечому поступав інакше, але не робіть із нього якогось божка чи всесильного. Беріть вище, пуйло би так поводився, будь у США президентом Рейган чи Маккейн?
Це що за потік свідомості? Лаптоша, ти сильно головою вдарився? Так ти полежи, а не довби клавіатуру, мов дятел. Так диви, і щось розумне почнеш писати.
Далі порохоботи псують повітря. Як я прогнозував, така тріпанина і ниття були би, кого би не обрали. Опозиційність і критика інших невктуальні при таких загрозах, яу тепер.
Бздни щось про Конституцію і Зеленського. Бо я так розумію, Конституція потрібна людям, а баранам достатньо вождя.
Нам казали: "Буде долар 45 при Зеленському, буде хаос в країні, буде війна". ©️ Зеленський Як у воду дивився!
Для порівнянь візьміть історію Чечні, там також можна сказати, що от, якби не обрали Дудаєва, то війни би не було.
Довбню, Чечня це не 40-мільйонна Україна. І якщо би гундосе жиденятко будувало не дороги а фортифікації, не закривало ракетні програми а розвивало їх, не розганяло бригади а створювало би нові- війни би не було.
Людям потрібен той, що встановить справедливість і приведе до Бога. Конституція - це договір з владою, яка в будь'-який момент може розірвати договір, як поставить вождя вище закона.
Ваша позиція щодо минулого і сьогодення зрозуміла, але неясна щодо майбутнього. Що ви запронували б для виходу із сьогоденної ситуації?
Інша справа - Зеленський: просто пєрєстать стрєлять і сойдьомся посрєдінє. А єслі я нє закончу войну, я уйду. Лизнув дупу?