Переведи в долари. 8 грн. при Пороху і 26 грн. долар ТА 25 грн. і долар по 42 грн. Друге, а Мосійчукча любила рахувати борщ тоді, а сьогодні чомусь не хоче. Чимось вона до вас схожа.
У Трампа у всьому винен Байден , а у Зеленського - Порошенко. "Весело" живемо..Тільки давно не весело .
Зараз зебобіки про Свинарчука почнуть. Я не знаю про які зловживання вони б ще писали, якби не Свинарчук.
До того ж, про які "зловживання" у "справі Свинарчуків" йдеться? "Постачання контрабандних запчастин за завищеними цінами"? Як мложна рахувати ціни на те, що виробляє ворог, і що купити законно неможливо? Уявляю судову справу проти Малюка: "не провів відкритий тендер на виробництво дронів і перевезення їх до кацапських аеродромів. "
Гей, зелупоголові, там Хуйло запиздякало про окупацію Сум. Чому? Чи не тому, що замість фортифікацій на сумському напрямку- розкрадання грошей та бравурні гундосики? Вам, довбойобам, я та такі як я, ще до війни писали, що гундосе жиденя з кодлою Україну доб`ють. Ну зараз і спостерігаємо цей факт.
Та так, він це закуповував контрабандою в раші для ППО систем України. А зелена влада їх конфіскувала з ППО систем ніби для розслідування і наші ППО у Києві були сліпі.