Лаптоша, знаєш, чому я не бачу для вас ніяких перспектив?-Бо навіть війна з сотнями тисяч загиблих вас нічому не навчила. Ви не осмислили своїх дій і не зробили висновків. А тому- ваше стадо радо проголосує за чергового популіста, якогось Пердулу, приміром. Або знову за гундосе жиденя. І ці "новиє ліца" дорозкрадуть те, що щє залишилося, і доб`ють залишки держави. Тому- шоу маст го он. Мені- як сторонньому глядачу, вам-лєммінгам- як безпосереднім учасникам забігу у прірву.
Не був виборцем Зеленського, але про результат виборів і переможця писав давно, не помилився, на відміну від чорноволохів. Неактуально і не 1де на користь докори і сіяння розколу та ненависті у суспільстві.
Якщо відміняється 30-денне перемир'я, бо сказав піськофф, причина - продовжують Україні постачати зброю. Тут вже не вина Зеленського, результат не був би іншим і в Порошенка.
Пам'ятаю, як більш як півроку тому (або ж майже рік) затяті порохоботи циркуляром розсилали картинку, що Зеленського ніхто вже не поважає із світових лідерів, ігнорує. А тут ось лідери провідних держав Європи особисто завітали до Києва, до Зеленського. View: https://youtu.be/92j3jv8Lo7Q
Як то не сміло? А хто напав на Крим? Як не сміло, якщо Янукович сам запросив напасти? Га, уродженець УРСР?
Я ж кажу- ти просто еталон довбойоба-вкраїнчика. Згуртуватись навколо крадіїв? Ну гуртуйся. А я зі сторони на це подивлюся.
А давайте посміємося з костюма президента. Це така тема була при Порошенку!!! Чого б сьогодні не оживити тему: Зад - на перед вдягнув, чи наклав в штани?
Довбню, вина Зелупи- що він нічого не робив для захисту країни, хоч і був сповіщений про напад рашки. Вина- що його кодла шалено крала і краде, а Зелупа усе це кришує. Вина, що він розвалив законність у країні.
Для зелупоголових наводити факти шаленої корупції зелупиної кодли- це "заворушення". Ще більше заворушення- писати про просери гундосого жидка. Ну і самі-самісіньки заворушення- це писати про необхідність притягнення жиденятка до відповідальності. Разом з його кодлою.
Перечитайте себе, що не пост, то які всі неправильні і дурні, як це оцінювати як не заклик, були від декого заклики ще у 1991, що от дурні не вибрали Чорновола, давайте зробимо свою державу із Чорноволом із кількох областей.
Планктоша, якщо ти позиціюєш себе, як довбойоба, і тебе назавають довбойобом, то це не "заворушення". Це констатація факту.
Ну що, вкраїнчики, стається те, про що вас декілька років тому попереджали розумні люди. А саме- Хуйло запропонував прямі перемовини з Україною. У Стамбулі, 12 травня. Тільки одне "але"- є рішення РНБО і відповідний указ Зелупи про заборону переговорів. І тепер доведеться усе це терміново відміняти. При тому, що і це рішення, і цей указ не мали ніякого практичного сенсу, тільки піар.
Мабуть, Їрмак йому розуму у задні ворота вкладав. Помітили, що Їрмак тепер не у засмальцованих кальсонах ходить, а у костюмі?