Боже, що ж це таке діється! Володимир Олександрович крім того, що зруйнував капличку, ще й Петра Олексійовича обісцяв? Яке неподобство!
Кривий Ріг... Суми... Де ППО? Більше пів мільярда на Супутник Притули, більше пів мільярда на москальське паливо для атомної станції. Де гроші на ППО?
Можна послухати, яку версію скажуть рашиські пропагандюги, вже говорили при інших ситуаціях, десь було засідання офіцерів НАТО, десь уламки українського ППО... Якщо не бояться Трампа,Ю не розказуйте байку про фуфайку, що боявся би Порошенка.
Та мені до дупи хто кого боявся. Я знаю що було і знаю що є і можу порівняти. А ти є тупий і не можеш.
Тоді чого добиваються боти? Розколу і ворожнечі у суспільстві, створення Порохоботської Народної Республіки? Відкинути інші проблеми, перейматися виборами у 2019?
Має бути створений об'єднаний уряд порятунку , а вводити срані, нікому не потрібні, протизаконні санкції. А Зе думає лиш про вибори і вносить розкол у суспільстві.
Що зараз корисне "Не розхитуйте човен!", на вибори і зміну влади, нехай порохоботи з тЮлькоботами ще не розраховують.
Порох так і каже: вибори не на часі, але клоун таки напевно буде проводити вибори, бо хоче подовше втриматися в кріслі. Хоча я не впевнений у правоті Пороха.
А відкритий грабіж України земерзотою- це "розхитування", чи ні?А гроші на кацапські реактори замість українських ракет?А затикання рота оппозиції?А санкції на своїх громадян?А бєспрєдєл з боку зевлади?А недоторкані для мобілізації друзі жидка?
Кінець епохи бідності для посадовців вертикалі Зеленського настав у найшикарнішому вигляді. Заступниця голови Запорізької ОДА Злата Некрасова, яка у 2022 році була фігуранткою справи про розкрадання гуманітарної допомоги у розбитій області, постить чудові фотографії з Сейшельських островів. Бажає, щоб кожен з нас «побачив цю красу». Я так розумію, для того, щоб побачити цю красу, треба зробити наступне: - влаштуватись на хлібну посаду у президентську вертикаль - позайматися гуманітарною допомогою так, щоб НАБУ порушило кримінальну справу - звільнитись і виїхати за кордон - «рафік не вінават», оскільки НАБУ передало справу в Нац.поліцію, яка успішно спустила все відомо куди - сфотографуватись на Сейшелах для дорогих незламних українців Робоча схема. Як корабельна сосна. Правда, потужно? Яке тут розхитування? Розхитування - це коли Зелю потрібно відправити у відставку, а крадіжка на війні, на смертях українців - це норм.
Гарний бізнес-план! Все вірно. Тільки, НАБУ тут до чого? Треба прибрати всі згадки про кримінальні справи і буде Вам щастя!