Підозрюю, що він планує ресурси поділити між США - з однієї сторони і рибятами 95-го кварталу - з другої.
"Стамбульська угода" може стати орієнтиром для укладення мирної угоди між Україною та Росією, - Віткофф Джерело: https://censor.net/ua/n3537483 То навіщо були усі ці три роки? Відразу би капітулювали- і усе. І привіт отій, з Сухумського мавпятника, яка підписала Стамбул.
Нам потрібно 20 таких систем, і це буде коштувати приблизно $35 млрд. Якщо Сполучені Штати нададуть нам ці кошти для придбання систем Patriot, це можна вважати значним інвестиційним кроком. Ми, своєю чергою, готові вкласти таку ж суму з нашого боку. Президент https://fakty.com.ua/ua/ukraine/202...riot-dlya-efektyvnogo-zahystu-neba-zelenskyj/
- Я піду з посади, в обмін на членство в НАТО... - Зеленський. Але навіть дурак розуміє, що членство в НАТО нам не світить в найближчі 20-30 років. Та вже краще сказати, як рак свисне.
Сьогодні чув про невеликий скандал у Парламенті, як завжди порошенківці псують повітря. Нелегітимний і диктатор Зеленський..., крім порохоботів про таке кричать путінархи і трампісти. По такій логіці, Черчіль, якого не переобирали у Великобританії під час війни також узурпатор, нелегітимний і тиран... Писав, що у США у мене є далекий родич, казав Трамп/Харріс - вибір не ідеальний, але, щоб не бути противсіхом, як "менше зло" можна вибрати Харріс. Є думки Трам-пам-пам "нарцис", що націлився на Нобелівську Премію миру і неважливо як цей мир настане.
Ти чому такий довбойоб?У Британії для посади Прєм`єра не потрібні вибори. Призначає король чи королева.
Але ми відхилились від теми. Головна проблема у тому, що є розбіжності законодавства та Конституції. І ці розбіжності можна було доволі просто зняти- звернувшись до Конституційного суду, та отримавши його рішення про законність подальшого обіймання посади Зелупою. Але кривороге бидло, (яке "вчилося" на юриста) попердолило "я найвеличніший", і воно саме собі привезло проблеми. А тепер гундосе жиденя макають у гівно, а воно тільки верещить.
Як Буля з іншими місцевими зелупоголовими собі сраки за нього драли! Були в схемі, або просто довбойоби?
Як думаєте, хто для Зеленського є більший ворог, Пуйло, чи Порошенко? Відповідь - Порошенко. Зеленський здатний насолити Порошенку за рахунок смертей наших воїнів: ПОДУРІЛИ ВСІ У ВЛАДІ! ХТО ТЕПЕР БУДЕ ДОПОМАГТИ ФРОНТУ?!
Хуйло не створює небезпеки для влади Зелупи та його кодли, і для їхніх оборудок. Тому відповідь очевидна.
Точно. Я розводжу шалену корупцію, саджаю бойових офіцерів, відсторонюю їх, вводжу санкції проти найбільшого спонсора ЗСУ, усім незгодним пропоную змінити громадянство, а потім, коли трон під моєю сракою починає хитатися, верещу "давайте єднатися".
Цікаве явище: Путін - за вибори в Україні і каже, що у Залужного вищий рейтинг, ніж у Зеленського. І порохоботи стверджують те ж саме. Совпадєніє? Нє думаю. Почни вибори, і почнеться гризня за крісло. "Розділяй і володарюй". Я не думаю, що Путін, якого Залужний в хвіст і в гриву, так уже захоплювався Залужним. Просте пояснення - посіяти гризню в Україні, накаламутити воду, а раптом щось впіймається. Але якщо Зеленський залишатиметься при владі до остаточної перемоги над рашею, Путіну нічого іншого не залишатиметься. як ловити облизні.
Довбойобе, до сраки розмови. Зелупа дофіга чого наговорив. На дії треба дивитися. Скільки мільярдів Зелупа з кодлою вкрали?А що там Зелупа перед виборами пиздякав?
Ага. Коронувати Зелупу. А Зєрмака принцем-консортом назначити. Щодо "гризні"- нехай Зелупа збирається, йде наюх, та не гризеться.