В народі це має назву: Куди кінь копитом, туди і свиня ратицею. Варіант: Схожа свиня на коня, тільки шерсть не така.
Мені більше подобається прострочена Зелупа чи прострочений жид. Маю право. І буду й надалі використовувати.
Якщо під час війни подарунком на день народження верховного головнокомандувача стають кинуті в тюрму бойові генерали і офіцери, варто замислитись, на яку армію він працює.
Не все ідеально з ним, але у якого ще президента під час бойових дій було 5 вибухів на складах з боєприпасами, як у Порошенка, які не розслідували.
"Зеленский – "не ангел", он "не должен был допустить этой войны", — Трамп … об этом президент США заявил в интервью Fox news. ***** "Зеленський – «не ангел, він не повинен був допустити цієї війни», — Трамп ⚡️Нарешті..єдиний президент, який назвав брехню Зеленського правильно ... За півроку попередження про вторгнення ми мали можливість замінуватися і окопатися до такого ступеню, що ворог би заїδαβᏣя підриватися на мінах ... Ми могли організувати евакуацію на вищому рівні, чим зберегли б життя сотням тисяч українців … В кожному місті підготувати бомбосховища… Пів року і шанс стати дійсно гарантом безпеки ... Зеленський винен! Крапка. — Оксана Черкасова
Як сказала про Трампа одна моя родичка "Старе дурне", якщо у пуйла замашки, що раз івашка грозний, петя І, чЛєнін, ССталін могли когось звойовувати, силою міняти кордони, то він нічим не гірший, такі би були його дії, яка влада в Україні би не була, як Тузла при Кучмі.