Україна може розглядати варіант припинення вогню, якщо західні партнери нададуть необхідну зброю для захисту від можливого повторного нападу та продовжать санкції проти Росії. Про це 5 січня заявив президент України Володимир Зеленський в інтерв’ю американському подкастеру Лексу Фрідману. View: https://www.youtube.com/watch?v=8XEpoCMIADI https://www.bbc.com/ukrainian/articles/cz0rvgmr4kko
Безвідносно до політичних вподобань та особистих симпатій послухайте інтерв'ю П'ятого Віталію Портнікову і Шостого Лексу Фрідману. Проаналізуйте стиль спілкування, лексику, аргументацію, оперування фактами і зробіть висновок. Можна про себе, не обов'язково вслух. Було і стало. Далі не потрібно.
Нашого Президента я не можу "слухати", я його можу тільки "читати" (і то в відректованному вигляді і з коментарями видатних поважних блогхерів).
Ще в дитинстві мені завжди казали, «Хто хоче, шукає можливості. Хто не хоче, причини». В новій інтерпретації подій кінця 2021 року від Найвелічнійшого ця фотографія тепер трактується виключно так, «Вони, бл@… Ну ці всі світові лідери нахер… за лічені тижні до повномасштабного вторгнення, с@ка бл@, силоміць змусили мене та мого Андрія, поїхати бл@ в Буковель, сук@ нахер, жерти горілку та кататись на тих грьобаних лижах. Ну не падлюки, в натуре бл@»? Такої ганьби Україна ще не знала! ♂️ Навіть Янукович, із свома кількома «університетами» до такого не опускався, паплюжити матюками державні символи країни. Олексій Петров
Смішна сентенція. У нього-дє "найвпливовіший олігарх сидить в тюрмі". 1. Найвпливовіший олігарх взагалі-то привів тебе до влади, сидів в твоєму кабінеті з попільничкою і отримував при твоєму посередництві із Росії дешеву "білоруську" електроенергію на свої заводи. Чим ви всі за це розплатилися з путіним колись встановить слідство по обставинам "несподіваного вторгнення". 2. Він не сидить в тюрмі. Він сидить в СІЗО. Ти не домігся вироку суду для злочинця. А тому вийти він може в будь-який момент. 3. Він не олігарх. Це ви домовилися вигадати якихось "олігархів", бо такого поняття немає в законах і кримінальному кодексі. Він - голова злочинної організації. В простонародьє: "шайкі". Або - босс мафії. Мафіозні клани в нормальних країнах знищують не замінивши одного боса мафії на іншого. В нормальних країнах саджають боса мафії, потім виявляють і саджають всіх найвищих бригадирів мафії, рядових бійців і шісток мафії. А після - ще й переписують так званих "осіб пов'язаних з мафією". В Японії наприклад, в рамках боротьби з якудзою орденоносних наташ і дмитрієв го*донов заносять в окремий список - їх там десятки тисяч. І вони не інтерв'ю в тебе беруть, а їм держава забороняє доступ в політику, фінансовий сектор і ЗМІ. 4. Ти. Це. Не зробив. 5. Ти лише замінив одного босса мафії на іншого. На себе. 6. Тепер ТИ очолюєш мафіозний клан. Колишні бригадири мафії втекли з награбованим, а новими бригадирами замість геллерів-боголюбських стали твої всраті "5-6 менеджерів". 7. І ви всі прикидаєтесь "державою". 8. Але в цей обман ніхто вже в Європі не вірить. Тому автор звіту ЄС про корупцію в Україні в 2021 році Юхан Партс характеризував ситуацію в нашій країні словами: "захоплення держави". Черговий фуфел від сказочніка. Джон Сміт
ЗМІНИМО УКРАЇНУ РАЗОМ! Треба міняти країну і змінюватися самим. Треба брати відповідальність на себе й показувати приклад майбутнім поколінням. Треба єднатися усім, хто незалежно від статі, мови, віри, національності просто ЛЮБИТЬ УКРАЇНУ!
Як казав Горбачов у часи перебудови: "Щоб будувати нове, треба розвалити старе". Актуальне таке і в наш час і хто дорікає якимось діям.
Розвалювати державу- саме воно, під час війни, та за наявності йобнутого сусіда. Ось чому я кажу, що за вами-лєммінгами краще наблюдати з-за кордону.
Представник новообраного президента США в Україні Кіт Келлог подивився інтерв'ю кварталівця та відклав ознайомчу поїздку до Києва. Подумав: "Якщо воно ху^ня, то на х*р мені туди їхати?" А Reuters дипломатично повідомив: Келлог приїде вже після інавгурації Трампа.(с)
Це поєднання низки слів із глибоким змістом, які окремо не мають особливого значення. Не всім до снаги здужати зрозуміти глибокий, навіть "потужний" зміст. Зе!
Матюкання російськими матами Зеленського - президента на фоні державного прапора України перед вкраїнчиками. Хавайте: View: https://www.facebook.com/100007680513521/videos/626213936606165/ Шашлик - не похєр.
Брехня Зеленського: View: https://www.facebook.com/61550479378798/videos/571975875747089/ Зеленський точно у ніч вторгнення не втік?