Якщо є фірмові магазини у людних місцях, ймовірність, із 10 проходячих повз, хоча би 2 зайдуть у магазин і вийдуть не з порожніми руками. Окрім фірмових магазинів, рошенівська продукція є у багатьох супермаркетах.
Взагалі нема закону, котрий би забороняв виїзд за кордон. НЕМАЄ! Є просто вказівка прикордонникам - не випускати і посилання, можливо, на постанову кабміну, який не стосується громадян України. Після війни комусь за це прийдеться відповісти, але вже дійсно по закону.
Судячи з виразу обличчя Залужного на спільній фоточці з Єрмаком - останній розповідає генералу про свої успіхи у "повному та всеосяжному розведенні військ", "розмінуванні більш ніж 20 ділянок" (включно з Маріуполем), та "вигадану від початку і до кінця історію" про зрив спецоперації по затриманню вагнерівців. ... не Залужному про це будете доповідати під протокол, Андрєй Борісовіч, не Залужному.
а воло Миху, у вас український паспорт ? на сьогодні Зеленський - загальновизнаний Президент України... ви з цим згодні, чи хочете покривлятися ?
Як Лукашенко? Хоча... Лукашенко робив вибори, правда з порушеннями, але робив. Хто у нас президент без виборів у світі?
ага, ще можна підняти питання - як замість Януковича (якого приймали в усіх столицях) Порошенко прийшов до влади... але то таке... історія... ................... ми живемо сьогодні... причому тут світ ? я питаю вашу думку - хто сьогодні Президент України ?
Нелегітимним Зеленського називають,т окрім порохоботів, путінські пропагандюги. Є деякі признаки і вибори можуть організувати та провести на наступний рік. Альтернатива, чув від деяких "політиканів", не знаю з приводу чого, що от, який хороший Єрмак, йшов би він у президенти... чи голосували би за Кулебу, мало хто згадує Порошенка.
Народ, котрий є єдиним джерелом влади в Україні, згідно Конституції, обрав Зеленського на 5 років, згідно Конституції. А у нас правова держава. Я думаю, Зеленський сьогодні виконуючий обов'язки президента.
От цікаво. Як на Україну напали москалі, Зеленський не втік, а якби на наступних виборах переміг Порошенко, Зеленський би втік?
Смисл- у етикеті. Але тобі це не треба. Ти можеш продовжувати витирати руки скатертиною та сраку шторою.
Те, що бидлос вульгаріс цього не розуміє- то нормально. Погано, що вибір цього бидла- Зелупа- теж не розуміє. Воно намагається бикувати та наїжджати на Захід, у результаті- ігнорування українських потреб.
От що цікаво, тільки один запорток Голохвастов мріє про кацапстан і постійно порівнює нас з своїми соплемінниками. В мене немає телевізора, російські сайти поставлені в ігнорування, налаштований автоматичний переклад з кацапської на українську всіх текстів, які підтягуються по запиту. Мене не цікавлять і, якщо б не запорток, я б навіть не знав їх імен і прізвищ кацапських ведучих і експертів. Це колись кацалапий тягав тут спочатку білковського, піонтковського, латиніну, шандеровича і т.д. Пропав вже кацалапий і показали своє справжнє лице його умовні кацапській ліберали (правда, він періодично щось тявкне невпопад зі своїх корчів). Тільки запорток пробує ще все таки втиснути своїх кацапських соплемінників на ЛФ.