Зелупоголові, а ну розкажіть мені, як так вийшло: Зелупа, як мамкин дурник, катався світом, понапідписував "безпекових угод"- і що?
не знаю, у мене телевізора нема в моєму середовищі люди або працюють, або відпочивають... політичних икспертів нема
Дурнику, справа не в "іксперті" (я навіть не знаю. яке у нього прізвище), а у Кулебі. Саме Кулеба (коли у нього була бронь, як у міністра) верещав "усі підемо з лопатами захищати". Тепер броні нема. І що?Кулеба пішов?
у мене є звичка... коли чую щось сенсаційне, намагаюся одразу не реагувати... тому що журналісти перекручують і добріхують у більшості випадків... а послухати першоджерело... про лопати я чув від самого Кулеби одному з каналів... зараз знайду...
про нову роботу в США https://nv.ua/ukr/ukraine/events/dm...bude-pracyuvati-u-centri-v-ssha-50472003.html
Неважливо, скільки лекцій він читатиме. Як він виїздить за кордон?Згідно якого Закону чи постанови Кабміну?У Кулеби троє неповнолітніх дітей, він інвалід 1 чи 2 групи, у нього дружина інвалід, і він її супроводжує?Хто і на підставі чого випускає за кордон військовозобов`язаного?І чому ТЦК не видають йому повістку?
Я не бачу там, порівняно з іншими фірмами переваги по якості, там причина може бути інша, навіть реклама, розкрутка і звички покупців.
Розширю- ні від кого бусифікованого обороноздатність не зміцниться. Тобто- нікого не потрібно бусифікувати та мобілізувати. Вірно?