1) коли це нібито було ? нагадайте дату 2) деркач показував посвідчення агента фсб ? 3) якщо дубінський вже тоді про все знав, чому мовчав ? НУ АБО НЕ БРЕШІТЬ
Далі порохоботи бушують із піною з рота. Дещо відбувається, незалежно від влади. Як було при Ющенку, квоти на радіо, скандали, що стільки українських пісень не набереться, скандали щодо українського дубляжу в кінотеатрах, тепер з цього смішно. Хтось міг уявити україномовні "Дизель-шоу" чи "Квартал-95"?
ну шо значить ждун ? я живу тут, де народився я, і ще мої пра- прадіди... за цей час вже стільки влад змінилося
кажуть, фсб готує операцію по дискредитації президента зеленського... шо скажете, панове опозиціонери ? View: https://youtu.be/bUOricbfuuo?t=641
А зЕлень потрохи робить ноги з України: Не можу заснути. Все думаю про Кулєбу… Як йому буде на чужині без нас?)
Ну от. El Mundo пише, що бубачці приготували схованку в Великій Британії на випадок перемир'я та виборів в Україні. Цікаво, а Єлдаку теж? Татарову? Взагалі, всій шоблі, в якої не вийшло здати Україну хуйлу в 22-му, то вона здає поступово? А ще - всій отій списочній курдупелі, яка весь цей час працює ботівнею, зеленими тролями, оцими всіма "формувальниками суспільної бумки" та іншій мерзоті за вісім гривень допис? Їм теж - у Великій Британії? Чи бодай в Албанії? Вони про це думають чи сподіваються послужити "новому режиму"?
У Запоріжжі виділили 35 мільйонів гривень на "смарагдові" світлофори. На РЕБ не виділили. Вочевидь, вкраїнчикам подобається, коли на них падають КАБи під "смарагдове" світло.
панове експерти, вже якось визначіться... "боневтік" - погано... "втік" - теж погано... ХТО БУДЕ ПРАЦЮВАТИ ? ДЕ ВАШІ КОНСТРУКТИВНІ ПРОПОЗИЦІЇ ?