Ну брешуть, то й біс з ним. Це вас обкрадає Зелупа, та його кодла, не мене. Це вам на голови сипляться ракети, не мені. Подобається вам- ну то жеріть.
"Президент Зеленський підвів свій народ. Він не підготував країну до війни. Він не дуже підтримує власну армію, не бореться з корупцією. Він чудово виступає на презентаціях у США, але він не провів мобілізації, не підготував вояків. І він майже нічого не зробив, щоб підтримати свій народ, який хоробро гине за свободу... Зеленський звільнив генерала, бо той хотів воювати. І замінив його на людей, які будуть слухняними маріонетками. Він не ставиться до цього серйозно". Вікторія Спартц, сенатор Конгресу США від Республіканської партії.
Де заяви? У правоохоронних органах! А ось де обвинувачувані? Чому вони всі вільно покинули Україну, коли у нас кордони закриті?
Американський постачальник військового одягу звинуватив Міноборони та Нацполіцію в корупції та вимаганні хабаря.Українські посадовці відмовилися розраховуватися з американською компанією за контракт на постачання військової форми, вимагаючи "відкат".
Корейці пожалілися США на Умерова. Той, за їх словами, "зробив корупційні натяки у бесіді з очільником МО ПК".
і чому ж їх на заході не затримали ???????? ну це ж так очевидно... ті, хто найбільш верещить про корупцію - найбільше в темі - може тому що самі давали хабарі... (тобто повинні сидіти у сусідній камері)
заява пишеться у встановленій формі згідно українського законодавства.... (і якщо що - заявник притягується за наклеп... дачу неправдивих свідчень...) ............... а відкритим листом можна підтертися... його пишуть, коли не впевнені у доказах...
та мені пофіг.... це ж ваших західних партнерів хвилює корупція... я вважаю що вони або свідомо брешуть, або точно знають, бо самі давали хабарі українській владі... я вважаю, що люди не є корупціонерами, поки це не встановлено (українським) судом
Зеленський натякнув, що міг би домовитися з Росією про припинення вогню. Zelensky hints he could agree a ceasefire deal with Russia
Ти можеш прокукурікати ще сотню шаблонних фраз, але ці фрази нічого не варті супроти одного факту- пані Вікторія є однією з тих небагатьох людей, від кого залежить допомога Україні.
Дурнику, для західних партнерів українські суди гівна не варті. Бо коррупція у судах цвіте та пахне. І західні партнери, коли їм набридне відмазування Зелупою та іншими вкраїнчиками коррупціонерів, просто припинять допомогу. Тим більше, що лінія оборони вздовж східного польського кордону будується.2,5 мільярди євро виділяються.А вкраїнчики можуть й надалі верещати.