Мільярд дерев... мільйон дронів... тисяча гривень... Знаєте, а він деградує. І не тільки деградує, а ще й вичерпав фантазію. Чи ви забули про "ковідну" тисячу? Памʼятаєте, це ж у далекому минулому, у тому "іншому" житті? За 17 діб до початку вторгнення наш Кабмін навіть розширив програму виплат, це я у Google знайшов за секунду. За 17 діб до початку! А потім, бац, запасів форми нема, запасів шоломів нема, запасів бронежилетів нема — волонтери, допоможіть. Але... "мудрий український нарід" зараз знов почне йому співати осанни. Як же все це заїбало.
А тут не треба великого розуму, оціни: УПЦ МП - вороги України? Дамо їм ще порацювати проти України 9 місяців. МСЕК - потонуло в корупції? Дамо їм ще 2 місяці покрасти.
Якщо нова система, інвалідність можна буде оформити у лікарні, що не будуть купувати виписки чи підкуповувати лікарів? Корупції не поменшає.
нагадаю... видатний економіст Ар'єв заявив про нібито зайві десятки мільярдів у бюджеті... а... ну да... багато розуму не треба...
Так, я компетентніший за вашого говнокомандуючого. Бо я бачу свої межі, і не буду лізти туди, де не потягну. На відміну від простроченої Зелупи. Також я спеціалістів винайму за принципом їх здібностей, а не за принципом родинних зв`язків чи кривляння на сцені.
У Зелупи багато розуму?Бо тут мова про десятки мільярдів йде. Кожному українцю виплатять 1000 гривень: заява Зеленського
Що цікаво... Казна порожня. Придбати зброю нема за що. Простий люд донатить на дрони, а воно зібрало податки з людей і хоче роздати людям, заробивши собі рейтингу пару процентів на дурнях. Роздача грошей - це та ж гречка перед виборами.
Що це? злив України? Зеленський відкритий до інтеграції пропозицій Китаю та Бразилії у формулу миру, - Єрмак. А вам 1000 грн. Радійте, дурні. Zelensky open to integrating China's, Brazil's proposals into peace formula, Yermak says
І тільки Зелупа займається ділом- здає Україну. Кацапи зайняли Селідове, вийшли у двох місцях до Осколу, напівоточили Купянськ. Фортифікацій нормальних як не було, то й немає.
Пам'ятаєте указ Зеленського про те, що новонароджені матимуть долю у надрах України, при видобуванні. Так от, для дураків: Офіс терміново продає надра України по дєшовці. Зокрема титанові руди азейбаржанському бізнесмену.