Президент Зеленський

Discussion in 'Політика і політики' started by Bombus, Mar 2, 2022.

1. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Так в тебе у макітрі тільки шашель, або ще й довгоносик?Ти белькотів про Конституцію, а привів посилання на Закон. Ти чому такий довбойоб?

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 1
  3. MayorMayor

21 квітня 2019 року дебіли обрали війну.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

То все Порошенко:

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

6. Проблема не тільки в тому, що вони крадуть. Крадуть безбожно. І під час війни за виживання.
    Куди більша проблема, що вони це роблять максимально тупо і показово.

Проблема в тому, що товарищ Зеленський, своїм власним прикладом, створив сюрреалістичний культ вищості слуг народу ніж сам народ.

Досі, за 3 роки великої війни, Зеленський не пожертвував жодної власної копійки на військо. І це зовсім не тому, що він скромний і дотримується правила "допомога має бути мовчазною". Бо ми говоримо про особу залежну від слави, яка живе пустим піаром, всюди і весь час.

Підозрюю, що в якийсь момент, він кине якусь кістку якомусь придворному збирачу грошей (не маю підстав назвати цих осіб волонтерами) і це роздають в усіх ЗМІ до рівня більшого ніж десятирічна американська допомога.
    Але й навіть це буде фуфло. Бо такою ганебною поведінкою, власним невтручанням в допомогу армії, Зеленський створив приклад для слуг і чиновників, що не треба цього робити.

Колись, десь півтора роки тому, в безглуздого трансексуала мар'яни запитали про її власні донати, на що вона відповіла, що функції влади допомагати війську інституціонально (не дослівно, але по-суті). Мовляв, вони свою лепту вносять таким способом. Звісно, ця безголова мебель сама до такого догадатись не могла. На той момент це вже була встановлена модель поведінки в цій клоаці "допомагати інституціонально". Тобто, ніяк. І це вважалось і вважається нормально.

А те, що сім'ї військового і він сам, потрапляючи на лінію фронту, крім його власної участі, кров'ю і потом, змушені ще й нести фінансовий тягар "на корчі, ремонт корчів, спорядження, амуніцію, ітд", коли ці люди стають залежними від війни, отримуючи крім моральних страждань і переживань, ще й фінансовий тягар - то нічого.
    Товариша Зеленського і слуг народу не хвилює як живе народ на війні, вони "допомагають" інституціонально, купляючи інституціональні яйця.

І в той момент, коли тисячі злодіїв і жополизів, намагаються дотягнутися язиками до сталевих яєць, їхні накрадені фінансові ресурси можна було б хоч частково направити на потреби війська. Щоб не тільки їм дозволяли пиздити мільйонами, а потім брали на поруки, а й вимагали в цих сосен корабельних допомагати армії. І не тільки від тих, хто попався.
    Але ні.
    Такого звичаю не придумали.
    Придумали протилежний "не допомагати лохам", бо допомагають інституціонально. Нехай за власні кошти самі вигрібають на ремонт своїх корчів ітд.
    Показово не допомагати. Не допомогою армії, показуючи свою "інституційність", зверхність над плебсом.
    І воно проявляється не тільки в цьому. В концертах 95 кварталу, на яких купа бичків ходить поржати з біженців, україномовних ітд.. Вони, бички, там у безпеці. Якщо вже так, то зробіть магазини Рошен "у безпеці", вони хоч мільярди податків платять чи клієнтів інших великих компаній.

Зеленський, своєю поведінкою, сформував показову соціально-деградовану касту "інституціонально допомагаючих", які тільки посилюють розкол і деградацію суспільства цією показовістю, соціальним і класовим проваллям і несправедливістю.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Під розповіді: "а прі вашем Порошенко що - лучє було?", Арахамія з Кімом в брутальній формі поводили цюркою по губам своїм адептам показавши: після 2019 вони в нас утворили типову мафіозну державу. І тепер представники мафії, що прикидаються владою, витягують з СІЗО поплічницю депутатіху-корупціонерку, яка за роки "епохі" в тому числі великої війни, збагатилася більше на 20 млн грн за офіційні доходи.

"Ніхто стільки не зробив для країни, скільки Зеленський!".

Ну так. Звісно. Зеленський здав чверть країни за день і утворив з залишків - mafia state. Хто ще стільки зробив, щоб нас з цією бандою мародерів у НАТО і ЄС не взяли ніколи?

• Подобається Подобається x 2
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

У Києві ДБР викрило працівників Голосіївського РТЦК, у них знайшли $1,2 млн та елітний автопарк.
    Як відомо, вони допомогли ухилитись тисячам військовозобов'язаних.
    Організували схему троє посадовців та троє цивільних, серед яких голова ВЛК. «Клієнтам» виготовляли пакет військово-облікових документів про їхнє зняття та виключення з військового обліку. Ціна послуги становили 2 до $15 тис.
    У підозрюваних вилучили понад $1,2 млн доларів, €45 тис, 11 автомобілів преміум класу вартістю понад $100 тис. кожний.

9. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

10. mypucm

Миху, згоден з вами, - усіх, в кого знайдуть 20 мільйонів, - треба притягувати до відповідальності :yes: :acute:

11. mypucm

та нє, тому що ви з майорами - безвідповідальні ссикуни, сидите в безпеці і прикалуєтеся...

нашо вам вибори, вам же і так весело?

12. mypucm

:pardon:

коли ви усе валите на нинішню владу... чого чекаєте у відповідь? :scratch_one-s_head:

як зараз модно казати:
    у цю гру можна грати разом :scratch_one-s_head:

13. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

:facepalm:
    Навіщо ці напівзаходи?
    Усіх, в кого запідозрять можливість знайти 20 мільйонів,
    - треба притягувати до відповідальності! :rock:

• Подобається Подобається x 1
  14. З НОВИМ РОКОМ! ПОЗДОРОВЛЕННЯ ПРЕЗИДЕНТА.

Сьогодні під час веселого нічного дзижчання шахедів над дахом альтанки де я сплю по ночах до морозів, перманентної стрільби з вибухами та вию сигналізації яка спрацювала на автівках, вирішив написати щоби час вбити.

Дорогі українці.

У цьому році закінчився строк моїх повноважень на посту Президента України. Пора підводити підсумки не тільки року що пройшов, але й всьому, що я зробив та не зробив за свою каденцію. Я прийшов з наміром реформувати Державу, ліквідувати пост-радянщину яка в'їлася у плоть та кров України та не давала можливість їй дихати та розвиватися, та побудувати Європу в Україні. Я не зміг.
    Не зміг тому, що особисто сам я нічого не розумію у системній роботі по розбудові Держави.
    Не зміг тому, що нічого не розумію у кадровій політиці і спирався на тих пройдисвітів та близьких друзів, які, на мою тодішню думку, були потужними менеджерами та видатними шахістами та були здатні прорахувати українську шахову партію на десять ходів наперед, а виявилися бездарними гравцями у "Чапаєва".
    Не зміг тому, що для мене поняття "професіоналізм" чуже та огидне, на відміну від понять "бажання" та "особиста відданість".
    Не зміг тому, що жодну свою обіцянку я просто не можу виконати по визначенню - стара система блокує будь які мої спроби хоч щось реформувати, а мої менеджери виявилися не Державниками, а тими, хто намагається поставити Державу на службу своїм інтересам та своїй кишені.

Я не зміг підготувати націю та Державу до війни.
    Я не зміг виконати жодної своєї обіцянки.
    Я знищив законність у Державі та зупинив дію Конституції бо вважав що ціль виправдовує засіб. Я не здобув цілі. але звів поняття "Закон" до поняття "Злодійська фомка".
    Я не залучав до влади кращих, але зробив її закритою владою гірших.
    Я не зміг скористуватися абсолютною концентрацією влади у моїх руках та провести реформи які б наблизили нас до вступу у НАТО.
    Я хотів перемогти корупцію, натомість спромігся лише на те, щоби її централізувати та очолити.
    Я остаточно знищив машинобудування і не тільки його бо у моїй команді немає жодного професіонала який би розбирався у промисловій політиці, вже не кажучи про перспективне бачення розбудови промислового потенціалу Держави.
    Я не зміг примусити світ стояти на захисті інтересів України, а моя політика нахабного примусу союзників до виконання моїх вимог не призвела не те що до очікуваних мною результатів - часто-густо до прямо протилежних.
    По моїй вині загинули тисячі та тисячі українських воїнів - саме я саботував проведення вкрай необхідної мобілізації, саме я не розумів того, що треба готувати Україну до війни на виснаження як мінімум не гірше, ніж до неї готував росію путін, саме я спирався на бездарних радянських генералів у війську та сприяв цементації їх абсолютної влади у ЗСУ.

Пробач мене, народ України. Я хтів стати Месією - став трунарем для українців. Хтів стати реформатором - став очільником владного борделю і здатен лише на те, віддавати накази по пересуванню у ньому ліжок. Хтів кращого - отримав гірше. Я стою перед тобою один, бо я один уособлював у собі всю владу ці страшні п'ять років, і по великому рахунку за все відповідати мені.

І я все ж таки наостанок зроблю те добре для України та українців, на що реально здатен. Я здобуду перемир'я. Я об'явлю вибори, проведу їх за вищими стандартами та буду гарантом вільного вибору вільних людей. Я не піду на вибори та буду закликати голосувати за кандидатуру, яку підтримають наші союзники, бо тільки та саме вони зможуть допомогти нам пройти шлях з радянського небуття до західного процвітання.

Пробач мене, Україно. Я втомився. Я поверну Україні останній борг. І я піду..

• Баян Баян x 1
  15. MayorMayor

У 23-му ваш недоумок звільнив усіх воєнкомів, паралізував мобілізацію, що призвело до незворотніх наслідків на фронті. Зараз цей самий недоумок ліквідує мсек, що призведе до чергових проблем з встановленням інвалідності у реальних інвалідів, включаючи військових.

16. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

:crazy: :haha:
    Не "підтримають наші союзники", а "вкажуть наші союзники".

17. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Вже ліквідував, але до кінця року, як кажуть "по інерції" воно ще проіснує, чи на щось вплине, щось змінить і чи зменшить корупцію? Все одно, будуть купувати виписки з лікарні і підкуповувати лікарів.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

19. В когось є футболка «Я підтримую преЗЕдента»?
    Мені на Геловін треба костюм довбойоба

Р.С. правда, боюсь, щоб часом хтось не поліз битися

20. Крок 1: забрати у людей тисячі гривень з зарплат підвищенням податків, пояснюючи потребами армії

Крок 2: віддати тисячу з барського плеча (закреслено) президентської милості

Крок 3: розповісти в телемарафоні про те, як Зеленський турбується про народ

Тим часом, в країні, яка не може виплатити бойові військовим, є 25-30 мільярдів зайвих гривень. Якщо це будуть живі гроші - вони забрані у армії, якщо умовні, значить їх «надрукують» для витрат на певні послуги, що спричинить стрибок інфляції через зависоку суму емісії.

Тобто, в будь якому разі, аттракціон небаченої щедрості від Зеленського воюючій державі обійдеться занадто дорого.
    Володимир Ар'єв

а де твій аватар? :)