І нам треба працювати тільки разом, тільки у єдності. Щоб для нас усіх був результат – для всієї України. Але поки це відбувається, на жаль, у тилу тут, в Україні, стаються речі, з якими жодних ворогів не треба. Це реально внутрішній ворог. Те, що відбувається із МСЕК – медико-соціальними експертними комісіями – та нахабством людей, зокрема прокурорів, які скористались своїми зв’язками з МСЕК та оформили собі фальшиві інвалідності. Я чекаю від правоохоронців зокрема, передусім – СБУ, ДБР, Офісу Генпрокурора – відповідних швидких жорстких рішень. Призначив РНБО. Президент https://www.president.gov.ua/news/za-cej-tizhden-u-nas-ye-pidtrimka-vid-partneriv-za-planom-pe-93949 Зе!
Зелупоголові, там прострочена Зелупа РНБО збирати буде. По "прокурорах-інвалідах". А під особистий контроль візьме?Чи ця мода у 2020 році пройшла?До речі- як там результати РНБО від 24 серпня?Ну там по "елітним втікачам"? Чи результати і не потрібні, головне- гундосик записати?
Навіть у США в першу чергу - найближчі президентські вибори, потім - мігранти, ситуація на Близькому Сході, війна в Україні..., а порохорботам - нехай світ валиться, але тріпатись треба.
Виявляється, що з керівництва прокуратури в Хмельницькій області лише прокурор Кам’янця-Подільського виявився не інвалідом. Тут або сильно здоровий, або не встиг. Цікаво, як тут зелена влада буде відмазуватись? І, думаю, зараз по всій країні активісти і журналісти перевірять. Івиявиться що вся гілка прокурорської влади — інваліди. Я чомусь не здивований. Он з Черкас прокурорша у 42 роки вже інвалід. І пенсію по інвалідності отримує по 65 тисяч в місяць. А ще ж зарплата. А ще ж заноси. От розкажу два кейси. Перший: слуги потужно боряться з корупцією. Якщо в корупції замішані не вони. Тоді — нещадний бій. Ось затримали на дачі хабаря двох депутатів з “Батьківщини” у Сумах. Вони не брали, вони типу несли. За призначення головного лікаря кластерної лікарні. Там мали об’єднати 2 лікарні в одну і зробити її кластером для жителів Сумського району. Зацініть ситуацію: влада сама створила проблему. Нікого не призначала. Спрвокувала хабар. І тут же перемогла корупцію. А от я як дядько в годах — хотів би щоб лікарню таки створили і щоб вона функціонувала. І щоб директор там був нормальний, а не із слуг. Але віз і нині там. Проблему не вирішили — конкурентів прибрали. Кейс 2. Голова МСЕК Хмельницького Крупа за оформлення дутих інвалідностей нахапала 5-6 мільйонів баксів/євро. Тобто їй несли тисячі людей. Ну і прокуроським інвалідність не за гроші, а за посадою. І вона все фіксувала в списки: хто/коли/скільки. І ось чомусь зелена влада не спішить цих людей по новій перевірити. От прокурори таким чином на інвалідностях завдали шкоду державі на понад 50 мільйонів. Скільки це дронів, якщо заставити повернути все в бюджет? А з 1-2 тисяч тих, кому липову інвалідність оформили — скільки можна батальонів сформувати? Отож. Але це можливо було б лише в нормальній державі, а не все оце. Навибирали ті, хто зараз в окопах кров проливає. А ті кого вибрали — в усій красі показують себе. Дно знову пробито. Що далі?
Довбню, ти з ким пропонуєш мені "єднатися"?З "інвалідами"-прокурорами?З мультімільйонерами з МСЕК?З бидлом, яке вибере якщо не Зелупу знову, так Пердулу або ще якесь популістичне гівно?Чи з тобою-довбнем?Давай, розповіси мені, я з задоволенням послухаю.
Та ти шо!!!!!! А як бути з цим: Син лікаря МСЕК із Вінниці, у якого знайшли 13 квартир та Теслу, працює радником Зеленського Про це повідомив журналіст Юрій Ніколов. Йдеться про Владислава Власюка, якого у 2024 році Зеленський призначив своїм радником із санкційної політики. ???
Скоріше стоїть питання, щоб вибори були, не маріупольський сценарій із десятками тисяч жертв і не депортація десь на Колиму, вибори, а не призначення путінського гауляйтера. Ну і до вас із такими настроями, у Порохоботську Народну Республіку небагато бажаючих.
Планктоша, а про "вибори" запиздякали ті самі вкраїнчики, які ще півроку тому захлиналися слиною, верещавши "вибори проводити у ніякому разі не можна!"?
Про таке і не говорять, при такій обстановці як зараз дійсно не можна і більшості зараз не до виборів.
Бо зараз військовий стан, можливе таке у окупованих чи прифронтових містах? Як із українськими біженцями в інших країнах? Піддавати на небезпеку виборців, рашисти можуть по виборчій дільниці стріляти?
Команда Зеленського: Цю нечесть треба знищувати фізично, або засуджувати на довічне утримання під вартою в одиночній камері БУЦИГАРНІ з конфіскацією всього награбованого майна в бюджет України ! Інакше корупцію, яку кришує зілєньська ВРАЖИНА ніколи не викорчувати . . . Тільки з корінням ! 450 тисяч доларів знайшли у керівниці Миколаївської обласної МСЕК, — СБУ. А у синка рашківський паспорт. Більшість грошей і коштовностей виявили в помешканні сина, який є інтерном медичного вишу. Також у нього виявили російський паспорт. Чиновниця оформила на сина три незадекларовані квартири для приховування нелегальних доходів і отримала для обох 2-гу групу інвалідності для додаткових соціальних пільг.
Мало ймовірно, в ідеалі може бути явка десь 20-25%, як і ймовірний якийсь теракт, ракетний удар по виборчій дільниці у глибокому тилу, як от Чернівці, яка агітація і зустрічі з виборцями? При всіх помилках влади, у таких діях наразі не бачу сенсу.