‼️Ізраїль надав Україні систему раннього оповіщення про повітряні загрози, але вона досі не працює За словами посла Михайла Бродського, Ізраїль вже передав «все, що потрібно», але впровадження лежить на українських структурах, до яких виникають питання.
диванні иксперти завжди точно знають - коли треба дати наказ на відступ (тобто здати території) а коли відступили (території вже здали) - диванні иксперти завжди точно знають, хто винний... здалеку видніше?
я цивільний, і не хочу коментувати дії військових на передовій ваша компетентність з глибокого тилу і дивує, і трохи забавляє
Довбойоби не бачать різниці між "заробляти у бізнесі" та "красти з бюджету та корупційних оборудок". Бо вони довбойоби зелупоголові.
Ще з команди Зеленського. Знову пачки грошей і підроблені медичні справки: у лікарки з Житомира вилучили понад 4,4 млн грн в ході обшуків, – поліція Що робила ця 56-річна жінка? Вона видавала підроблені висновки магнітно-резонансної томографії. Зокрема, поліцейські з’ясували, що низка чоловіків призовного віку упродовж кількох останніх років не проходили обстежень МРТ, однак у їх медичній документації наявні такі висновки. Усі документи були підготовлені. Вони стали однією з підстав визначення у них захворювання, що пов’язане з інвалідністю. Фігурантці загрожує до 10 років вʼязниці.
брехуни хочуть жити у Європі... за європейськими законами (?).... і розкидатися недоведеними звинуваченнями і наклепами... недарма ховаєтеся за ніками та за кордоном... соромно мабуть за брехню
Дурню, я живу за кордоном. Та спостерігаю, як вас вичавлює зепліснява. Це доволі кумедно- як за мавпами у зоопарку спостерігати.