У чекалкіна якесь прізвище підозріле, зовсім не українське. Прадед Дмитрия происходит из Удмуртской деревни Чекалкино (Россия). https://ru.wikipedia.org/wiki/Чекалкин,_Дмитрий_Валерьевич Удмурт.
Якби Порошенко відразу після того, як побудував протягом своїх п'яти років сильну українську армію, двинув її на Курщину, то за пару місяців ЗСУ уже були б на Красній площі, а то Зеленський тією армією, яку розвалив після Порошенка, зумів зайняти лише маленький кусочок Курщини. Не дотягує Зеленський до славного геть-мана Порошенка, не дотягує...
У мєдвєдо свербить у сраці- так хочеться агресором побути? Зелупа здав Південь та Приазов`я. А зараз здає Схід.
Має бути Кронштейн чи Штангенциркуль? Не тільки, багатьох цікавить, чому не було ракетних ударів, коли зводили, так звану "лінію Суровікіна".
У Тетяни і довідка є, в додаток до посвідчення! З.І. Не Чорновіл, а Чорновол, треба знати своїх героїв.
«Президент сказав, що я йому потрібна в Офісі…» - заявляє міністерка й подає заяву про звульнення. «Мій президент мені довірив…» «Нова програма президента» «Найвеличніший…» Портрети. Білборди. Змирився із тотальною некомпетентністю, безвідповідальністю, розвалом інституцій і системним порушенням Конституції цією владою. Але від властивого їй рівня азійського холуйства мене ще добряче тіпає.