Спочатку Зеленський заборонив курс валют, потім Конституцію,анулював безвіз та паспорти.Сьогодні заборонені АРМІЯ МОВА та ВІРА. Залишились тільки квартальні -ПОЖРАТЬ ПОСРАТЬ ПОРЖАТЬ. Класно в 2019 на вибори сходили?
Якби ви уважно читали мої "хроніки апокаліпсису", то зрозуміли б, до чого все йде і тоді не задавали б недолугі запитання.
"Потєряйся". Попередження для чутливих: "Посідайте на диван, я буду співати Хто не любить матюків - вийдіть нафіг з хати" Отже, українською "потєряйся" буде так: - Бачиш двері? Мацай клямку - Щічки дуєм і пиздуєм - Чухай ногу об дорогу - На раз зібрався, на два - з'їбався - Шапка - двері - калідор - Бери печенько і йди потихеньку - Береш паличку маленьку і пиздуєш потихеньку - Труси надів і полетів - Спердалай! (пишуть - це польською. Але ж красиво!) - Бери сандалі, пиздуй подалі. - Сапай вазони, нюхай дуст - Валькуй городами - Цілуйте тата в коліщата - Пилуй, поки трамваї ходять - Греби загомінками - Там ваша шляпа, а отам - наші двері - Піну сдуй і пиздуй - Вйо, бо дощ - Забіжи у кукурудзу та накрийся лопухом - Шапку знайшов і нахуй пішов - Вишманделюйся! - Топай з пляжу без панамки - Хто із торбой, хто з мішком - всі пиздуєте пішком. - Черевик на патик - і на вихід. - Крути ноги - роби вітер.» Знайшов цей текст у Тетяна Жужа
А пам'ятаєте, колись один поц казав -"якби я був президентом тоді,я би вмер,а Крим не здав би." Так от,зараз він здає Донбас...
Терміново! На посаду начальника штабу Сил Безпілотних систем призначено Романа Гладкого. Його дружина має громадянство московської федерації Його донька виступала на змаганнях за Центральний спортивний клуб армії московської федерації В мережі є інформація, що Роман Гладкий підозрювався у шпигунстві на користь московитів І тепер новий і амбітний рід військ, яким є Сили безпілотних систем Збройних сил України, отримує потенційну "консерву" на чолі начальника штабу. У нас серед десятків тисяч професійних військовослужбовців не знайшлося нікого достойного? Щоб без питань і нюансів? Вимагаю від влади публічних пояснень! П.с. пишуть, що це протеже ОПУ.