Кумедно. Наш "кишеньковий святоша" ліпить "не погоджуюся". Цікаво- з чим він не погоджується?З цілим інститутом Pew Research Center, який знаходиться у Вашингтоні, і який проводить дослідження по усьому світі? Так Pew Research Center начхати на цього довбня, бо у них є репутація та їх знають у світі, а форумний "святоша" ніхто, і звати його ніяк.
Яке діло центру до Зеленського? Нехай зі своїми президентами розберуться. Все, що робить наш, то так треба на небесах, а як розвалить вавилон, то й лідером стане у світі. І це добре( А на решту вашого допису: "Кто был никем, тот станет всем!"
Та по мені вони всі однакові, щоб я за них ще не спав( Мене більше цікавить, спостерігаючи за усіма, яке ставлення буде до Утішителя, коли настане його час? Скоріше за все, у нього буде більше ворогів, ніж у всіх президентів разом, бо багатьох влаштовує сьогоднішне життя у беззаконні і без справедливості.
А Зеленський взагалі не віруючий. Йому до термоса що там робиться на небесах. Додам лише: "Слава КПРС" і "Лєнін всєгда живой".
Нє, Комунарець. Щось не сходиться. Зеленський ЗА московський патріархат, як він може бути не ЗА москалів?
100% показник у путіна, а хто сказав - неважливо, дивіться за діями людини. А фаріон краще помовчати... і не тільки у церкві.
Йому може і по термосу, але на небесах до нього є справа. Може і розуміє, а може й ні. "и юный октябрь впереди!"
А навіщо чути, коли можна побачити? Московський патріархат проти України, а президент, святий обовязок якого захищати Україну, не робить собі з того нічого. А 140 депутатів ВРУ з Слуг Народу (партія президента) проголосували проти заборони МП.
Там, де я — там тебе нема, Там, де ти — там чутна війна... Там, де я — в небесах птахи, Там, де ти — там сліди війни... Там, де я — там веселий сміх, Там, де ти — там журба і гріх.
Відчувається московський присмак.... "Війна в інтересах Зеленського"( Є в тому щось, але не для вашого розуміння.
А при чому тут присмак? Президент не ліквідовує ФСБ -шну московську церкву. Це не присмак, це реально. Церква, котра молиться за знищення українців функціонує в Україні. І влада, на чолі з Зеленським це допускає. То не присмак, то правда. Тут московське ІПСО ні до чого.