Тоді і згадка про повноваження спікеру, де писали, на форумі, при згадці неможливості проведення виборів, писав Мих про передачу повноважень Верховній Раді, цей пост не маю можливості зараз шукати. Принагідно, Сербія не така велика і не ядерна держава, до чого це порівняння? Тільки здивуються, стоїть питання виживання, але їм виборів бракує, чому найбільше тріпається політичний секонд-хенд тЮлькоботи з порохоботами?
Ніхто не каже, що від мене все залежить, але й казати, що від мене нічого не залежить - теж не правильно. Якби від людини нічого не залежало, то який зміст людського життя? Статист? Як людина стане досконалою, якщо вона буде статистом?
Від вас не залежить те, що відбувається, але залежить майбутнє. Спостерігати -не бути статистом, але розуміти і наближати царство божіє на землі. Тільки у поєднанні з Богом людина стане досконалою
Зеленського зустрічають і шанують в Європі як законного Президента України. Здавалося б, можна було б уже і закрити тему легітимності Зеленського на посту Президента. Що керує придурками, які вже місяць розкачують тему нелегітимності Зеленського, мені незрозуміло. Під придурками я маю на увазі в першу чергу Путіна, Лаврова і Медвєдєва.
Василь Лящ Військовослужбовці ЗСУ, яких обміняли на полонених угро-фінів, бурятов, та тунгусов розповідають: на допитах російські військові дізнавачі з докором у голосі питали українських полонених: «Почему вы стреляли по нашим военным и бросали коктейли Молотова на наши танки, ведь все было в Омане предварительно договорено с вашим президентом о мирной сдаче Киева без единого выстрела». Тепер стає зрозуміло, чому зі стволів російських танків, які опинилися раптово під Києвом 24 лютого, танкісти не знімали чохли.
В зв'язку з тим, що дефакто пішов другий термін Зеленського, некоректно більше порівнювати його з Порошенко. Тепер правильно казати: - А що, при Зеленському краще було? І відповідати: - При тому Зеленському було хєрово, а при цьому Зеленському - взагалі пиздець!
Майоре, як вас деякий час не було, у Булі був приступ радості, розповідала, що вас СБУ затримало у Харкові, хоч я її попереджував, що скоріш за все вона себе покаже брехухою. Що скажете?