витратив 8 хвилин свого життя... прослухав усе уважно... він каже - не хвилюйтеся, все буде добре, з усім впораємося... де він каже, шо російська загроза - це фігня ??? не морочте голову... якісь ідіоти ловлять кожне слово балакучого президента, і шукають зраду
він не казав, що сам впорається... виступав, не як приватна особа... а як Президент України... надія на краще і оптимізм - це фундаментальні речі, які допомагають вижити
Ні, при цьому підході, дату скасування воєнного стану вирішить гауляйтер Хуйла. Зелупа верещав, що "лінії оборони побудовані, усе під контролем". По факту- два кацапських батальони ледве не парадним маршем зайшли у прикордонні села, зайняли їх, а зараз хочуть просунутися на Липці, звідки Харків накривається ствольною артою.Куди поділися мільярди на "фортифікацію"- треба питати у Зелупи та його кодли.
Ну ось миршаве хрипате жиденя місяцями пизділо про "Ставка. Головні питання-фортифікації та відсіч". Результат- два кацапських батальони (це десь 800 солдатів, якщо що) спокійно зайшли у шість прикордонних сіл під Харковом. "Фортифікацій" там ніхто не бачив.
Василю Михайловичу, ну ось скажіть "урбі ет орбі", як зветься ситуація, коли по словах Зелупи "усе під контролем та усе укріплено", а у реальності кацапські два батальони ледве не парадним маршем за декілька годин займають шість сіл?
не буду сперечатися... кожен сприймає як хоче... на мою думку, точно майбутнє не знає ніхто... і радити з дивану що треба робити президенту... якось... не дуже... Миху, а ви брешете більше чи менше Зеленського ?
Майбутнього ніхто не може передбачити - це правда. А я дещо можу передбачити. Наприклад, якщо буквально зараз взяти молоток і вцідити зі всієї дурі собі по пальцю, то в майбутньому можна отримати розкішний синяк і гулю. Можеш спробувати, якщо не віриш.
Розумієш., брате. Моя "брехня" не впливає на долі людей, а президента - ще й як впливає. В тому - то різниця. (президент тут без прізвища)
Так, 17 мільярдів. З них 1,7 мільярди на "фортифікації" на харківському кордоні.Довжина кордону з Єблівушкою у Харківській області- 250 км. Один "зуб дракона" у роздріб коштує 1200 гривень. Тобто, десь 900, якщо великий опт. Припустимо, відстань між "зубами"- 1 метр. Три ряди "зубів". Виходить 250000*3*900=675 мільйонів гривень. Нехай 25 мільйонів- їх встановлення Загалом- 700 мільйонів. Залишається щє мільярд.Де гроші та де "фортифікація", і на біса країні пиздлива Зелупа, яка окрім гундосих відосиків нічого більше не робить?
можна іноді отримати... у тому випадку, коли молоток важкий... а дурі багато... але цього в умовах задачі не було, правда ж ? і це ніяк не впливає на вашу повну відсутність досвіду керування державою... отже доступна вам інформація вкрай обмежена... відповідно прогнози дуже випадкові... ну мабуть літом буде тепло... от побачите, я ж казав
Дурнику, у Зелупи не було ніякого досвіду керування державою. Більше на те- у нього не було ніякого досвіду у політиці. Ось пісюном на роялі воно грало- це так.
Ворог зайшов у Вовчанськ з боку Гатища. Розпочинаються бої за місто, але темп просування свиновиблядків на тій ділянці трохи сповільнено, намагаються накопичуватися з нереальною швидкістю. Евакуація ще триває але відчувається як ворожа арта стає ще ближче і ближче, також працюють FPV дрони та луплять поряд де є скупчення людей. Свиняві підораси влаштували серйозний прорив, тому допомагаємо нашим козакам та віримо, що вони знищать всіх свисобак! Мучной східний фронт (https://t.me/Donbasskiy_front)